Jump to content

[Respins] Aplicatie Phalanx - xLike

BogdanGD
 Share

Recommended Posts

Nume pe server: xLike.

Level:30.

Ore jucate pe server: 889.

Vechime pe server: Joc de 3 ani, dar cu mari pauze. In total, adunat timpul pe care l-am jucat, sa fie un an.

Cea mai mare realizare pe bugged: Rank 5 in factiune Taxi Los Santos.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Nu imi amintesc sa fi avut, dar daca am avut, a fost pentru 3/3 warns.

Linkul profilului de pe panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/xLiKe

Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/VoDhc

Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: Nu cunosc pe nimeni.

Planuri de viitor pe server: Un rank 5 in factiune School Instructors, restul sa fie o mica "surpriza" pentru mine.

Prenume:Bogdan-Gabriel.

Varsta reala:16 ani, peste 3 luni implinesc 17 ani.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un adolescent din orasul oltean Ramnicu-Valcea, judetul Valcea. Sunt elev la liceul CNI Matei Basarab pe un profil real, respectiv matematica-informatica intensiv informatica. Sunt o fire calma, rabdatoare, prietenoasa si care are capacitatea de a lucra in echipa. Ca hobbyuri am fotbalul, un sport pe care l-am practicat 2 ani la nivel de performanta si rareori mai joc baschet, un sport pe care iarasi l-am practicat de performanta. In cele din urma, as vrea sa multumesc pentru atentia acordata, daca m-am laudat, nu am avut intentia asta si vreau sa va urez o zi catmai buna!

Planuri de viitor: Sa termin liceul, impreuna cu diploma de BAC, si sa ma angajez intr-un loc care se bazeaza pe informatica sau poate chiar o facultate de informatica urmata de un loc de munca, totul va fi aflat in cele din urma.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.