Homie Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Bogdan.Varsta: 16 Ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat calm, modest, atent la cei din prejur si mai ales foarte atent la detaliile care nu ma satisfac, nu tin cont de parerea lumii la ceea ce mi-se impune sa fac. Sunt un om bland, cu capul pe umeri, nu ma enervez repede si-mi place sa fiu intr-un colectiv in care sa pot exprima ce simt si sa ma simt in felul meu de a fi.Locatia(Oras): Slobozia, judet Ialomita.Ce gen de muzica asculti?: Ascult genul de muzica, Hip-Hop. #BUGMafia.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : UzziNivel : 13Nume folosite anterior: Nickname anterior nu am avut.Vechime pe server: De cand s-a deschis orange, iar pe blue din 2014 avand mai multe conturi. Contul meu principal este: JAXON.BELEAUA pe blue ( http://bluepanel.bugged.ro/profile/JAXON.BELEAUA ) iar fostul meu cont pe blue tot cu numele Uzzi ( http://bluepanel.bugged.ro/profile/Uzzi ) Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut ban, decat pe contul Uzzi pe blue.Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/qxENoLink cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/UzziAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Doar in [AIM], am fost inainte sa iau uninvite pentru wipe. :3Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Wipe.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, Rocket League, Minecraft, WoW, LoL (ocazional).Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu am neaparat pe cineva, ma inteleg bine cu majoritatea.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10.Experienta DM [ ()/10]: 10/10.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: skype: homie.buggedDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece acest clan are un statut inalt pe server, este un clan respectat si are membrii demni cu realizari foarte mari.. cei mai multi veniti de pe RED cu care am jucat impreuna.. am fost generatia in generatie cu ei pe cand jucau si aveau leaderi si tot felu.. acestia nu si-au pierdut indemanarea si m-au convins ca au un statut inalt personal, iar venind in clanul [AIM], a crescut respectul clanului la un nivel mult mai mare per player. Tin sa precizez ca pe orange, m-am reapucat acum.. in rest pe blue am fost bazat pana acum.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nustiu sigur ce sa spun.. cu ce este nevoie.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da, normal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfinXuL Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Pro , baiat care da finutz cu deagle ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RevoN RETiRED Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Pro, de trb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike.rapp Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Pro, baiat de treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knightbarosanu Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Suferinta ce esti, stai parcat, cum ti am mai spus si in aplicatia anterioara, cat timp sunt eu in AIM tu nu intri aici, CONTRA Ai uitat cand mi ai facut post pentru c-bug si erai si in AIM? Pacat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tezeu-AIM Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Contra! Suferinta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kEO Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Contra! Respins, un moderator iti va inchide aplicatia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homie Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 Contra! Respins, un moderator iti va inchide aplicatia. Pai stai coaie, nu trebuia sa motivezi contra-ul? :( Ma rog, mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lavinius Coada Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 PRO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts