Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - Hazardd - Rank 5 LVPD, R5 Taxi LS, Rank 5 SFPD.

Logitech01
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: Hazardd.
Level: 40
Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu, nu fac activitate pe alte conturi si nu intra nimeni pe contul meu.
Ore jucate: 1101
Poza cu invitatia: http://imgur.com/DbBFxOw
Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Hazardd
Sanctiuni: warn(/q la somatii), DM in trecut.
Cateva realizari pe server/ forum: Averea si preitenii.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan serios, cu playeri cunoscuti pe server si as dori sa-mi fac prieteni noi.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: .wG, THC, [47].
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu cunosc prea bine pe nimeni, dar pe viitor sper sa ma imprietenesc cu toti membrii.
Planuri de viitor pe server? Sa-mi fac un FH destul de bunicel.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Mihai
Varsta reala: 16.
Nationalitate: Roman.
Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni noi. Imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva.Nu ma pricep sa ma autocaracterizez foarte bine, de obicei las lumea sa o faca.
Ce gen de muzica asculti?:Orice gen de muzica inafara de rock.
Ce hobbyuri ai?: Fotbalul,handbalul, iesirea prin oras cu prietena/prietenii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.