Jump to content

Cerere- AIM -PgA [Respins]

PgA.
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Popa Gabriel Adrian
Varsta: 16 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat ambitios, cu capul pe umeri si stau la locul meu. Prefer sa-mi arat calitatile atunci cand mi se cere / este nevoie, nu sunt laudaros. Am cei 7 ani de acasa alaturi de un spirit de echipa si un umor "de calitate", astfel incat nimeni sa nu se supere / sa se simta jignit atunci cand fac o gluma. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa citesc o carte, ca nu strica. Dand toate aceste argumente ma consider un tip foarte ok.
Locatia(Oras): Sunt din orasul Vaslui.
Ce gen de muzica asculti?: In general hip-hop si rock.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : PgA
Nivel : 16
Nume folosite anterior: Nu am avut alte nume.
Vechime pe server: In jur de 3-4 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut niciodata ban.
Poza cu invitatie: 
http://imgur.com/a/f8aRY
Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/PgA
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Am fost in Hooligans, Titanii si in Saint Agency.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?: League of Legends, Counter-Strike:Global Offensive.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Hmm, cred ca cu Neli.
Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10.
Experienta DM [ ()/10]: 8

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: thelegendrazor
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este un clan de mafioti si cred ca m-as simti bine in el.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu ce mi se cere.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.