CrazyCreepxD Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Cine ma poate ajuta sa montez panelul pe localhost? am luat panelul de pe net si sunt datele altcuiva, dar nu stiu cum sa fac sa le pun pe amele, si in ce ordine, si acolo vad ca trebuie sa pun si parola de la baza de date, insa pe localhost eu am xampp si nu cred ca trebuie parola. Ma poate ajuta cineva varog? http://imgur.com/a/Ksg7J Sau daca aveti un panel pe localhost datimi fisierul vostru confing.class varog, multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Teo Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 'host' > 'localhost' 'username' > 'root' 'dbname' > 'numele de la baza ta de date' 'password' > '' la parola nu pui nimic, lasi gol intre alea si atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyCreepxD Posted August 6, 2016 Author Share Posted August 6, 2016 'host' > 'localhost' 'username' > 'root' 'dbname' > 'numele de la baza ta de date' 'password' > '' la parola nu pui nimic, lasi gol intre alea si atat. Merge dar acum am o alta problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAX.. Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Ce prostie. Cica 'panelul meu' :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu32 Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Merge dar acum am o alta problema Ce problema?............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaskowski Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Nu-l mai ajutati. A mintit ca ofera un paysafe, am zis sa-l ofere a zis ca 'doar asa a zis' bun, dupa astepta ajutor free, nu i-am dat si a zis: '[17:11:50] Marius ▄︻̷̿┻̿═━━: ma ajuti?[17:12:18] Marius ▄︻̷̿┻̿═━━: mincinos inputit sugi tu p*** ca le arat la toti' rilly? Citeste mesajele mele Marius, aici daca le zic iau ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts