Jump to content

AntiAim

Stefan Ichim
 Share

Recommended Posts

Am descoperit un mod care blochează anumite tipuri de aim. Menționez că modul nu blochează toate tipurile de aim existente, dar le blochează pe cele uzuale, așadar mai scăpăm din codați cât de cât și vă facem vouă jocul puțin mai plăcut.

Pentru a instala AntiAim.cs care e un mod cleo veți avea nevoie de librăria CLEO și Sampfuncs. Toate aceste fișiere le veți găsi în arhiva cu modul împreună cu instrucțiuni de instalare, folosire și detalii despre mod.

Link de download la antiaim si installeru de la cleo and sampfuncs aici : http://www.girlshare.ro/3489468821.3

Mai pe scurt acest daca da un citar cu aim in voi il face pe acesta sa deie normal. 

Astept pareri. Modul doar l-am gasit. Nu imi apartine mie . Si drept sa va spun chiar ajuta.

Deci, mai pe scurt ce face acest mod? ))

daca tu ai modul asta si persoana care trage in tine are aim . ea trage normal in tine ca si cum nu are aim 

adica trage in tine normal . cum ar fi un jucator care joaca aim .. trage cum stie el . mai pe scurt tu daca ai modu asta ii dezactiveaza aimu celeilalte persoane care trage in tine . 

Sa zicem ca X  are aimbot si trage in tine. Tinta lui nu va mai sari pe tine, el va trage normal in tine ca si cum el nu ar avea aim. 

Daca ai acest mod .cs blocheaza jucatorii care au aim si trag in tine, vor trage normal.

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.