Jump to content

Las Venturas Police Department - SWAT / ROADS

Mistery

Recommended Posts

3RaOzYn.png

Cerinte pentru a intra in SWAT:

• minim rank 2.
  • cunoașterea la perfecție a listei de wanted.
  • Cei promovati la rank 5, vor face parte automat din echipa swat.
  • Tot aici puteti face cerere pentru a fi repartizati din nou in echipa roads.
  • Cererea trebuie sa fie acceptata de catre lider sau sublideri.
  • Skinurile specifice fiecarei grupari le puteti gasi  aici (click)
  • Topicul va fi deschis doar duminica, maxim luni.
  • Precizati faptul ca doriti sa va intoarceti la roads la alte precizatii, in caz ca doriti sa faceti parte din nou din echipa roads.

Membrii echipei SWAT:

Castiel

NUMiNEX

Nist0R

everything.

Manel

zKe.MonKs

.Dori

Drunk[]

.CaspeR.

xRazvii

FoxyLp

Mihai.Gabi14

Caitlyn

BAHAOS

L.S.D.

Khristen666

Faded

xDay

112Virusache

GrasuXXX.

Altshuller

Model de cerere:

Nickname:
Rank:
Motiv:
Alte precizari:

Nick: Castiel.
Rank: 3
Motiv: Imi place sa merg dupa orice wanted level, de aceea as dorii sa incerc in echipa SWAT. Chiar mi-a placut aceasta idee si am spus de ce nu.
Alte precizari: Tin sa precizez ca stiu lista de wanted si nu ma incurc. Multumesc.

Nick: NUMiNEX.
Rank: 2
Motiv: Prefer sa merg dupa wanted decat sa stau la roads unde majoritatea dau /q si imi pierd din timp.
Alte precizari: Stiu lista de wanted si sunt mult mai activ la misiuni decat la rutiera. Multumesc Mistery.

Nickname: Menez
Motiv: In primul rand doresc sa fac parte din echipa Swat deoarece timpul meu e limitat, am o varsta, mai muncesc si alte treburi. In alta ordine de idei detest permisele, sunt cele mai urate, plictisitoare si enervate chestii la un Departament Police, multi fug de asta si se duc FBI, NG.
Alte precizari: Sper sa fiu inteles, merci mult.

Nickname: zKe.MonKs
Motiv: Imi place ideea asta cu " roads si swat " si imi place sa merg mai mult dupa robbery sa le dau fail :D
Alte precizari: PWP LVPD!

Nickname: .CaspeR.
Motiv: Am citit cerintele si personal cred ca sunt capabil mai ales ca nu am probleme cu wantedlist sau chestii din pd mai grele. Si mai ales este foarte frumos sa fugaresti infractorii parca atunci chiar te simti politisit. Desigur liderul/co-liderul va decide daca sunt sau nu capabil de a face parte din echipa.
Alte precizari: Multumesc frumos si o zi frumoasa.

Nickname: Mihai.Gabi14
Motiv: Imi place sa ii urmaresc pe cei cu wanted si sa le dau fail la robbery.
Alte precizari:  -

P.S: Am facut de pe contu meu cererea lui @Mihai, deoarece el nu are cont de forum.

Nickname: BAHAOS
Motiv: Vreau să fac parte din echipa SWAT, deoarece m-am saturat să alerg după permise și playerii să dea /q la somatii. Mai vreau sa intru, deoarece cunosc foarte bine wanted-list-ul și pentru că-mi place să merg dupa robbery.
Alte precizari: Mulțumesc!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.