Mistery Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Cerinte pentru a intra in SWAT: minim rank 2. cunoașterea la perfecție a listei de wanted. Cei promovati la rank 5, vor face parte automat din echipa swat. Tot aici puteti face cerere pentru a fi repartizati din nou in echipa roads. Cererea trebuie sa fie acceptata de catre lider sau sublideri. Skinurile specifice fiecarei grupari le puteti gasi aici (click) Topicul va fi deschis doar duminica, maxim luni. Precizati faptul ca doriti sa va intoarceti la roads la alte precizatii, in caz ca doriti sa faceti parte din nou din echipa roads. Membrii echipei SWAT: Castiel NUMiNEX Nist0R everything. Manel zKe.MonKs .Dori Drunk[] .CaspeR. xRazvii FoxyLp Mihai.Gabi14 Caitlyn BAHAOS L.S.D. Khristen666 Faded xDay 112Virusache GrasuXXX. Altshuller Model de cerere:Nickname:Rank:Motiv:Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castiel. Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nick: Castiel.Rank: 3Motiv: Imi place sa merg dupa orice wanted level, de aceea as dorii sa incerc in echipa SWAT. Chiar mi-a placut aceasta idee si am spus de ce nu.Alte precizari: Tin sa precizez ca stiu lista de wanted si nu ma incurc. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numinex Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nick: NUMiNEX.Rank: 2Motiv: Prefer sa merg dupa wanted decat sa stau la roads unde majoritatea dau /q si imi pierd din timp.Alte precizari: Stiu lista de wanted si sunt mult mai activ la misiuni decat la rutiera. Multumesc Mistery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nist0R Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nickname: Nist0RRank: 3Motiv: Imi place mai mult sa 'alerg' dupa cei cu wanted.Alte precizari: Nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistery Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 @, , @Nist0R, cereri acceptate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutz Kakao Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nickname: ALCATRAZ.Rank: 3.Motiv: Vreau sa ajut colegii care fac permise la prinderea runnerilor si sa dau fail la cei ce jefuiesc.Alte precizari: Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_albert Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nickname: MenezRank: 3Motiv: In primul rand doresc sa fac parte din echipa Swat deoarece timpul meu e limitat, am o varsta, mai muncesc si alte treburi. In alta ordine de idei detest permisele, sunt cele mai urate, plictisitoare si enervate chestii la un Departament Police, multi fug de asta si se duc FBI, NG.Alte precizari: Sper sa fiu inteles, merci mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EBaYyY Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nickname: .CostyRank: Am rank 3.Motiv: Vreau sa ajut colegii la permise si imi place sa alerg dupa cei cu runner/ armed robbery. Alte precizari: Multumesc pentru atentie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistery Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 @, , , cereri acceptate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Everything. Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nickname: Everything.Rank: 2.Motiv: Ma descurc mai bine in cadrul arrest/robbers si imi place ca pot sa ajut mai mult.Alte precizari: Iti multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LowKill Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nickname: ManelRank: 2Motiv: Imi place mai mult sa merg dupa arrest/runner/armed robbery, face jocul mai interesant.Alte precizari: Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistery Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 @[member=everythingKING], [member=Seraphim Manel], cereri acceptate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLLy Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nickname: zKe.MonKsRank: 3Motiv: Imi place ideea asta cu " roads si swat " si imi place sa merg mai mult dupa robbery sa le dau fail :DAlte precizari: PWP LVPD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvi Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nickname: .RAZVANRank: 5Motiv: Pur și simplu, îmi place să merg după wanted-uri. Alte precizari: Mulțumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oMiCRoN Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nickname: .DoriRank: 2Motiv: Imi place sa alerg dupa cei cu wanted mai ales dupa robbery.Alte precizari:Multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pure.Pain Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nickname: DrunK[]. Rank: 3 Motiv: Deoarece imi place sa ma duc dupa wanted. Alte precizari: Sper sa fiu acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistery Posted August 7, 2016 Author Share Posted August 7, 2016 @[member=zKe.MonKs], @Dori123, , cereri acceptate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.CaspeR. Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Nickname: .CaspeR.Rank: 3Motiv: Am citit cerintele si personal cred ca sunt capabil mai ales ca nu am probleme cu wantedlist sau chestii din pd mai grele. Si mai ales este foarte frumos sa fugaresti infractorii parca atunci chiar te simti politisit. Desigur liderul/co-liderul va decide daca sunt sau nu capabil de a face parte din echipa.Alte precizari: Multumesc frumos si o zi frumoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRazvii.G Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Nickname: xRazviiRank: 2Motiv: Imi place sa ii urmaresc pe cei cu wanted si am spus de ce nu.Alte precizari: Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoxyLp Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Nickname: FoxyLpRank: 2.Motiv: Sincer nu pot sta in echipa roads gasesc multi post hunteri alerg 10 ani dupa ei asa in SWAT este mult mai safe si mai distractiv.Alte precizari: Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLLy Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Nickname: Mihai.Gabi14Rank: 3Motiv: Imi place sa ii urmaresc pe cei cu wanted si sa le dau fail la robbery.Alte precizari: - P.S: Am facut de pe contu meu cererea lui @Mihai, deoarece el nu are cont de forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caitlyn Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Nickname: CaitlynRank: 2.Motiv: Este mai putin plictisitor.Alte precizari: Multumesc pentru atentie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rANDREi.reporter Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Nickname: PHX.uANDREiRank: 2Motiv: Imi place sa alerg dupa robbery. Alte precizari: Sper sa ma acceptati si pe mine aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistery Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 @, , @FoxyLp, , @Caitlyn, , cereri acceptate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAHAOS Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Nickname: BAHAOSRank: 3Motiv: Vreau să fac parte din echipa SWAT, deoarece m-am saturat să alerg după permise și playerii să dea /q la somatii. Mai vreau sa intru, deoarece cunosc foarte bine wanted-list-ul și pentru că-mi place să merg dupa robbery.Alte precizari: Mulțumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.