NEGATIW3 Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 MODEL DE APLICATIE:INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:Cosmin.Varsta:14 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma numesc Cosmin si am varsta de 14 ani.Sunt un baiat de treaba,ascultator care isi vede de treaba la lui.Am cei 7 ani de acasa si stiu cum sa ma comport cu cei din jurul meu.Atunci cand fac unu lucru gandesc de 2-3 ori.Locatia(Oras):Caracal.Ce gen de muzica asculti?Hip-HopSTATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :NEGATIW3Nivel :9Nume folosite anterior:Tw1sTeDVechime pe server:De 2 saptamani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu,nu am fost.Poza cu invitatie:-Link cu faction history:http://orangepanel.bugged.ro/profile/NEGATIW3Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu,nu amAi mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da,[VP] si Angels [Care momentan sunt in acesta]Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu.nu am mai fost.Ce alte jocuri mai joci?:League of Legends.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Cu alecs.Experienta SA-MP [ () / 10 ]:9/10Experienta DM [ ()/10]:10/10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:skype me_cosminDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece imi place foarte mult tagu'.Un lucru ar mai fi membrii amuzanti si de treaba.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:IDKEsti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knightbarosanu Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Contra, nu ai poza cu invitatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIMSWEAR Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Contra, nu ai poza cu invitatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts