Kizur0 Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Kizuro Level: 25 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu. Ore jucate:286 Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/9qszT Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Kizuro Sanctiuni: Am fost banat pe motiv de Auto`clicker. Cateva realizari pe server/ forum: Deocamdata rank 5 in S.I. Sf Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: H1Z1, Gta 5 De ce vrei sa intri in clan: Deoarece caut de mult un clan organizat, cu bunul simt si respectat. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Am mai facut parte din clanul King, GOLD si Mc.Rap . Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat si nu sunt. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Mihay7 si LevelOne, cu ei mai comunic din cand in cand.Probabil daca voi intra in clan, o sa am ocazia sa cunosc membrii. Planuri de viitor pe server? Sa ating functia de lider sau helper. Informatii legate de viata reala: Prenume:Ionut Varsta reala:18 ani. Nationalitate: Romana Descrie-te in minim 15 cuvinte: Un baiat serios, cu simtul umorului atunci cand e nevoie si al responsabilitatii.Imi exprim abnegatia in tot ceea ce fac si imi place.Sunt adeptul comunicarii si al lucrului in echipa. Ce gen de muzica asculti? Rap, Hip-Hop Ce hobbyuri ai? Fotbalul si muzica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiCsf Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 (edited) ore putine pentru level, prima factiune, nu-mi inspiri incredere. Edited August 8, 2016 by Spech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizur0 Posted August 8, 2016 Author Share Posted August 8, 2016 (edited) ore putine pentru level, prima factiune, nu-mi inspiri incredere. Asta cu ore putine: Fiecare are o viata de trait, iar sa`mp-ul e un joc ce tine de timpul fiecaruia.Nu te judec, e parerea ta si apreciez.Si referitor la ``prima factiune``, macar am reusit sa ajung rank 5 fara nicio sanctiune in aceasta factiune, cat de incredere , nu ma cunosti indeajuns si ar fi mai indicat sa lasi timpul si momentele sa vorbeasca. Edited August 8, 2016 by Kizur0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiCsf Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Asta cu ore putine: Fiecare are o viata de trait, iar sa`mp-ul e un joc ce tine de timpul fiecaruia.Nu te judec, e parerea ta si apreciez.Si referitor la ``prima factiune``, macar am reusit sa ajung rank 5 fara nicio sanctiune in aceasta factiune, cat de incredere , nu ma cunosti indeajuns si ar fi mai indicat sa lasi timpul si momentele sa vorbeasca. Mă gândeam să schimb vot-ul, dar ai făcut off-topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Nicolaescu Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Cam slabut FH-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniQue Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Ore putine, level mic si totusi banat. Si apropo, nu ai voie sa faci off-topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWAT. Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts