Jump to content

Cerere - AIM - TooR. [Respins]

ShiKa
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Braica Ionut Adrian
Varsta:Am varsta de 15 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte):
Salut, numele meu este Braica Ionut Adrian (prietenii îmi spun Ben) și am 15 de ani. M-am născut pe data de 01.01.2000  în orașul Caracal și în prezent studiez la Colegiul Național ''Ioniță Asan''. În generala si în prezent in liceul am fost un model, învățând și având capul pe umeri și nu mă lăsam influențat, iar anturajul  pe care îl aveam nu era unul tocmai benefic, dar am reușit să nu cad în plasă. Sunt o fire serioasă, un om atent și la cel mai mic detaliu al meu sau al persoanelor din jur și nu tratez acel detaliu cu superficialitate, încercând să-l îndrept dacă este cazul, pentru a-l cataloga ca un detaliu pozitiv făcând parte din calități. Îmi place respectul, fiecare pas din viața mea este făcut cu respect pentru cei din jur, dar și pentru mine, deoarece merg pe principiul că dacă tu nu te respecți, să nu ai pretenția ca cei din jur să o facă. Hobby-urile mele sunt fotbalul pe care l-am practicat timp de 7 ani, dar din cauza școlii am decis să renunț, calculator, programarea (PHP, HTML, Java). Nu consum alcool și nu mai fumez chiar dacă am renunțat la sport asta nu înseamnă că trebuie să îmi bat joc de sănătatea mea.Nu-mi place să desenez și nici să cânt pentru că nu mă pricep. Cred că am învăţat un lucru foarte important, şi anume când să tac şi când să vorbesc. Îi respect pe cei care merită asta și nu-mi plac oamenii care te judecă deși nu te cunosc. Îmi place limba engleza și consider ca este o materie și o limbă foarte importantă și folositoare, mai ales dacă vrei să-ți faci un viitor în străinătate.
Locatia(Oras):Locuiesc in orasul Caracal, judetul Olt.
Ce gen de muzica asculti?Ascult toate genurile inafara de rock si pop.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :TooR.
Nivel :Detin nivel 5.
Nume folosite anterior:Nu am mai jucat.
Vechime pe server:Aproximativ 1 saptamana.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu am avut banuri.

Poza cu invitatie:
Link cu faction history: Nu am factiuni deoarece este primul cont pe care am jucat pe bugged.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Nu.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu.
Ce alte jocuri mai joci?:Fifa.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Nu am avut ocazia de a ma cunoaste cu cineva din acest clan.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:Joc de 4 ani si pot spune ca am o experienta destul de mare, eu zic ca nota 9 este destul de ok, mereu este loc de mai bine.
Experienta DM [ ()/10]: Las faptele sa vorbeasca: 

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:tlg,ionut - skype.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa intru in acest clan deoarece vreau sa imi fac un viitor frumos pe aceasta Comunitate exact cum mi-am creeat si pe rivala.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta acest clan sa se ridice cat mai sus prin simplu fapt ca trag detul de bine si nu folosesc coduri.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Cu cea mai mare placere.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Cu cea mai mare palcere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.