Jump to content

Cerere avatar - Cristea.

Recommended Posts

Nick: Cristea.
Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar.
Stock(obligatoriu)Click.
Text: Cristea.
Detalii: Sa fie cat mai abstract, si sa aibe un design cat mai placut privirii.
Detalii despre text: Ma las pe mana voastra, cum credeti voi ca arata mai bine, pana la urma sunteti designeri si stiti mai bine.

P.S.: Designerii comunitatii buGGed, astept sa faceti ceva, nu doar sa inchideti topicuri si sa nu faceti creatii, sunteti niste nimicuri care nu stiu sa faca nimic in photoshop daca nu raspundeti cu creatii. Doar inchideti si spuneti ca nu s-a raspuns, dar voi asteptati sa faca altcineva treaba in locu vostru.

Dovada 1.

Dovada 2.

Astept ca un designer al acestei comunitati sa imi faca un avatar, daca stiti sa faceti si daca stiti sa folositi photoshop-ul. Degeaba aveti gradul acela de designer daca nu stiti sa faceti o creatie banala.

Astept .....

A, da, nu am vazut in nici un topic recet ca un designer sa faca o creatie si sa o puna, aveti portofolii cu creatii luate de pe net si va dati drept designeri in photoshop, dar nu stiti sa faceti nimic.

Edited by Cristea.

Pai probabil designerii nu au timp sa se ocupe de cereri, adica doar sa le inchida.

Majoritatea au si helper / admin / lider pe serverele de samp si ii inteleg foarte bine, sper ca si tu.

Nu se ocupa ocupa de portofoliile lor, insa Cercy are cel mai mare portofoliu de pe comunitate si merita felicitarile mele.

ByKenT are helper si lider pe red, lider la mafie, ceea ce e destul de stresant, o zic din experienta.

SmiXy are admin pe blue, reclamatii, warns, bans si nu cred ca poate face creatii.

Sper ca te-am lamurit.

Poftim:

31EY4zc.png ; PX9qkIT.png

• Upvote 1

Sincer imi faceam eu, nu ma m-ai bazam pe asa zisii "designeri" ai comunitatii bugged, dar mie nu imi merge photoshop-ul sa il instalez.

Pai probabil designerii nu au timp sa se ocupe de cereri, adica doar sa le inchida.

Majoritatea au si helper / admin / lider pe serverele de samp si ii inteleg foarte bine, sper ca si tu.

Nu se ocupa ocupa de portofoliile lor, insa Cercy are cel mai mare portofoliu de pe comunitate si merita felicitarile mele.

ByKenT are helper si lider pe red, lider la mafie, ceea ce e destul de stresant, o zic din experienta.

SmiXy are admin pe blue, reclamatii, warns, bans si nu cred ca poate face creatii.

Sper ca te-am lamurit.

Care e faza ca ei au mai multe functii? Daca nu sunt in stare sa se ocupe de toate, atunci sa renunte la functie, nu avem nevoie de designeri incopetenti.

Pare ca sunt putin egoist sau nesimtit, dar sunt sincer, daca aveam atatea functii, renuntam la unele de care nu aveam nevoie asa mare si pastram pe cea care imi placea.

Edited by Cristea.