Jump to content

[Respins] Aplicatie Phalanx - Pess

PessADV
 Share

Recommended Posts

Nume pe server: Pess

Level: 35

Ore jucate pe server: 1129

Vechime pe server: 1 an si 8 luni.

Cea mai mare realizare pe bugged: Cea mai mare realizare a mea sunt orele jucate, prieteni pe care mi creez in fiecare zi si bineinteles respectul fata de playeri.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Da am mai fost banat cand am inceput sa ma joc pentru prima data, motiv 3/3 limbaj vulgar.

Linkul profilului de pe panel:  http://bluepanel.bugged.ro/profile/pess

Poza cu invitatia:

Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: Deso, Biaa, JDM. , Vladd, []Adrian.

Planuri de viitor pe server: Sa fac multe ore jucate, sa imi creez multi prieteni, sa am un Fh frumos si dupa multa munca sa primesc lider sau chiar helper.

Prenume: Mihai.

Varsta reala: 16 ani,

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma consider un baiat cu cei sapte ani de acasa, cu capul pe umeri, inteligent si cu simtul umorului foarte dezvoltat in limita bunului simt. In timpul liber imi place sa ma joc SA:MP si Clash of Clans dar bineinteles sa ies si cu prietenii la fotbal. Nu imi plac glumele de prost gust, mincinosii cat  si prieteni falsi.  Imi place sa-mi fac prieteni si sa descopar lucruri noi.

Planuri de viitor:  Sa termin liceul, sa iau bacul si sa ma duc la facultate si bineinteles sa imi fac o familie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.