Bykent Gaming Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 (edited) 'AOTW' este prescurtarea la 'Avatar of the week' şi înseamnă 'Avatarul săptămânii'.Acest concurs va avea loc în fiecare săptămână. În fiecare Luni voi deschide un topic în care o să vă anunţ că se deschide acest concurs, iar cei care vor să participe îmi pot trimite un PM cu creaţia până Joi.Vineri seara voi posta toate creaţiile trimise şi se va putea vota până Sâmbătă . Duminică se vor afişa rezultatele.Regulament pentru participanţi: Ca să poţi participa la concurs trebuie să ai minim 100 de post-uri pe forum. Nu aveti voie sa faceti RIP , adica sa luati o lucrare furata, in caz contrar nu veti mai avea voie sa participati la 10 editii. Nu aveţi voie să puneţi lumea să vă voteze lucrările, in caz contrar nu veţi mai avea voie sa participaţi la 7 ediţii. Nu aveţi voie să vă votaţi propria lucrare, in caz contrar nu veţi mai avea voie să participaţi la 3 ediţii. Nu ai voie să postezi undeva lucrarea ta sau s-o pui la portofoliu înăinte de a se afişa rezultatele. In caz contrar nu veţi mai avea voie să participaţi la 3 ediţii. Fiecare lucrare trebuie să conţină watermark-ul "BUGGED.RO" Cand trimiteti poza cu PSD trebuie sa contina toate efectele folosite. Daca nu puteti pune pe toate inza atuntr-o poci faceti 2.Cel care trimite lucrarea fara PSD sau poza nu cu toate efectele folosite nu i se va posta lucrarea. Regulamentul celor care votează: Trebuie să votaţi pe bună dreptate şi să nu votaţi pe vreun prieten sau celor care vă cer asta. Nu aveţi voie să votaţi dacă nu aveţi minim 250 de post-uri. Regula se suspendă dacă membrul respectiv are o activitate mare la categoria Design. Dacă cineva vă spune să-i votaţi lucrarea lui, faceţi un print şi o trimiteţi organizatorului. Cel care a cerut votul va primi suspend la toată categoria Design , iar cel care imi arata dovada va primi o rasplata. Regulamentul poate suferi schimbari , va rugam sa il verificati din cand in cand. P.S => De azi, eu Gabe voi organiza AOTW, in caz ca voi primi lucrari putine concursul va fi anulat. Edited July 10, 2018 by Gaabe Mici modificari la regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts