DeejayMoshu Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 (edited) Nume pe server: Allexz Level:30 Ore jucate pe server:700 Vechime pe server:2 ani. Cea mai mare realizare pe bugged:Prietenii pe care mi i-am facut pana acum, si respectul de care dau dovada pe server. Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele):Nu am avut niciodata ban. Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Allexz Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/Xv2aO Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: Sycer, Indubitabil, Sadok. Planuri de viitor pe server: Sa imi fac un Faction History cat mai bun. Prenume: Iulian Alexandru Varsta reala: 17 ani. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu. Pur si simplu nu stiu ce sa zic, desi ar fi atat de multe lucruri de spus despre mine. Pai in primul rand sunt o persoana normala cu preocupari normale si care nu poseda absolut nimic iesit din comun. Sunt perfectionist nu imi place sa fac lucrurile de mantuiala si tin la detalii. Sunt multe lucruri de spus despre mine, dar momentan ii las pe ceilalti sa ma descrie. Planuri de viitor: In primul rand mi-as dori sa-mi fac cat mai multi prieteni si in al doilea rand vreau sa-mi fac un Faction History cat mai bun si de ce nu, de a ajunge prin multa munca si perseverenta la functia de Helper. Edited August 8, 2016 by DeejayMoshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Neutru, fh bun, dar ore putine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pure.Pain Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphyis Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Pro, faină a 2-a semnătură. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow.v3 Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natsu[] Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeejayMoshu Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 Pro, faină a 2-a semnătură. Apreciez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPARTAN Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Prietena mi-e plecata si tu-ti pui semnaturi d-astea. :( Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts