Jump to content

Cerere [AIM] - Leafy. [Respins]

Leafy.
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Dan-Mihai
Varsta:14 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte):Salut! Ma numesc Dan, am 14 ani si m-am nascut pe data de 06.09.2001. Sunt un tip respectuos, cu cei 7 ani de acasa. Sunt un tip descurcaret, imi place sa ajut oamenii. Respect oamenii, nu am probleme cu acestia. Sunt prietenos, glumet si serios in momentele importante. Unul dintre Hobby-urile mele ar fi baschet-ul pe care il practic de aproximativ 6 ani.

Locatia(Oras):Ploiesti
Ce gen de muzica asculti?Ascult Rap/Hip-Hop.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Leafy.
Nivel :10
Nume folosite anterior:Nu am.
Vechime pe server:Joc de aproape jumatate de luna.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, am fost banat pe motiv:Autoclicker.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/TrovM
Link cu faction history: http://tinyurl.com/zop2lk5

Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am avut.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da am fost. Primul clan a fost [MC] cu rank 6, [VP] rank 2, [CBN] Rank 5, iar Gold.[Rank1]
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?:Mai joc si CS:GO si League of Legends.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Cu Tezeu si cu Creztul.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10
Experienta DM [ ()/10]:8/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Skype: Shen.oficial
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece ește un clan foarte organizat, cu playeri respectați și destul de prietenoși.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce imi sta in putinta. Daca e nevoie de mine.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Bineinteles.

Edited by Leafy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.