Popular Post TeQuila07 Posted August 9, 2016 Popular Post Share Posted August 9, 2016 Astazi am venit cu un nou mod pentru testeri care Iti usureaza munca de tester. Numarul de intrebari este nelimitat. Nu aveti nevoie de Sanny Builder pentru a adauga intrebari. Copiati fisierele test.cs si test.ini din arhiva in folderul CLEO al jocului. Modul necesita SAMPFUNCS. Instructiuni de utilizare: Comanda de a pune intrebari este /test X, unde X e numarul intrebarii. In fisierul .ini adaugati intrebarile si raspunsurile in felul urmator: Si asa mai departe. (Voi sa nu puneti si parantezele) Pentru a nu pune raspuns deloc, lasati randul gol in locul unde ar trebui sa vina raspunsul. Pentru a pune raspunsul pe mai multe randuri, in fisierul .ini va trebui sa arate in felul urmator: Pentru a pune intrebarea pe mai multe randuri, in fisierul .ini va trebui sa arate in felul urmator: In - Game : [DOWNLOAD MOD] [DOWNLOAD SAMPFUNCS] P.S. : Dati click pe scris. Succes la teste si .. daca va ajutat acest mod, nu ezitati sa dati un +1 la acest topic. ;) 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shady Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 (edited) Nu l-ai facut tu, din cate stiu e facut de ReDo. De ce copiezi moduri? Edited August 9, 2016 by King.Shady Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila07 Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 Nu l-ai facut tu, din cate stiu e facut de ReDo. De ce copiezi moduri? Nu am vazut un astfel de mod pe comunitate, daca exista, imi pare rau. Nu stiu cine e Redo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex425. Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
warKiM Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 (edited) mod făcut de redds.. http://forum.bugged.ro/topic/216849-cleo-easytester-mega-update-la-vremuri-noi-idei-noi-ajutor-pentru-testerii-factiunilor/?do=findComment&comment=2639210 copiat. Edited August 9, 2016 by Alliance Warkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila07 Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 (edited) mod făcut de redds.. http://forum.bugged.ro/topic/216849-cleo-easytester-mega-update-la-vremuri-noi-idei-noi-ajutor-pentru-testerii-factiunilor/?do=findComment&comment=2639210 copiat. Am spus clar ca nu am vazut modul pe comunitate. Vad ca a mai fost postat, asta e. Edited August 9, 2016 by TeQuila07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
King K3nnTXXL Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
StaloneE Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 (edited) Destul de interesant, +1 Edited August 10, 2016 by C r e t u Link to comment Share on other sites More sharing options...
RamsesOfficial Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ai copiat pe langa asta vre-o 2-3 moduri, nu inteleg, ce primesti daca iei modul lui x si schimbi creditele si 2-3 intrebari? Intelege, nu e facut de tine modul. Cand o faci de la 0, adica sa nu deschizi modul lui x si sa modifici, atunci sa le postezi, pana aceea pastreaza-ti modurile copiate. Interesant e ca daca lumea zice ca e copiata, tu zici ca nu stii cine l-a facut nu? Cum sa nu stii ca ce faci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theWeeknd Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockCity Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Gj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Montana Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERSPEKTiVA Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 On 8/9/2016 at 1:40 PM, TeQuila07 said: Astazi am venit cu un nou mod pentru testeri care Iti usureaza munca de tester. Numarul de intrebari este nelimitat. Nu aveti nevoie de Sanny Builder pentru a adauga intrebari. Copiati fisierele test.cs si test.ini din arhiva in folderul CLEO al jocului. Modul necesita SAMPFUNCS. Instructiuni de utilizare: Comanda de a pune intrebari este /test X, unde X e numarul intrebarii. In fisierul .ini adaugati intrebarile si raspunsurile in felul urmator: Si asa mai departe. (Voi sa nu puneti si parantezele) Pentru a nu pune raspuns deloc, lasati randul gol in locul unde ar trebui sa vina raspunsul. Pentru a pune raspunsul pe mai multe randuri, in fisierul .ini va trebui sa arate in felul urmator: Pentru a pune intrebarea pe mai multe randuri, in fisierul .ini va trebui sa arate in felul urmator: In - Game : [DOWNLOAD MOD] [DOWNLOAD SAMPFUNCS] P.S. : Dati click pe scris. Succes la teste si .. daca va ajutat acest mod, nu ezitati sa dati un +1 la acest topic. Mai da o data link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted June 1, 2020 Share Posted June 1, 2020 Good job! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralluca Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Felicitări Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts