Jump to content

[MOD CLEO] Tester.cs (Versiune noua)

TeQuila07
 Share

Recommended Posts

Am spus clar ca nu am vazut modul pe comunitate. Vad ca a mai fost postat, asta e.

Edited by TeQuila07

Ai copiat pe langa asta vre-o 2-3 moduri, nu inteleg, ce primesti daca iei modul lui x si schimbi creditele si 2-3 intrebari? Intelege, nu e facut de tine modul. Cand o faci de la 0, adica sa nu deschizi modul lui x si sa modifici, atunci sa le postezi, pana aceea pastreaza-ti modurile copiate.

Interesant e ca daca lumea zice ca e copiata, tu zici ca nu stii cine l-a facut nu? Cum sa nu stii ca ce faci?

• 3 weeks later...
  • 3 years later...
On 8/9/2016 at 1:40 PM, TeQuila07 said:

Astazi am venit cu un nou mod pentru testeri care Iti usureaza munca de tester. Numarul de intrebari este nelimitat. Nu aveti nevoie de Sanny Builder pentru a adauga intrebari.

Copiati fisierele test.cs si test.ini din arhiva in folderul CLEO al jocului. Modul necesita SAMPFUNCS.

Instructiuni de utilizare: Comanda de a pune intrebari este /test X, unde X e numarul intrebarii. In fisierul .ini adaugati intrebarile si raspunsurile in felul urmator: 

QjAzJVW.png

aLByKld.png

Si asa mai departe. (Voi sa nu puneti si parantezele)

Pentru a nu pune raspuns deloc, lasati randul gol in locul unde ar trebui sa vina raspunsul.

Pentru a pune raspunsul pe mai multe randuri, in fisierul .ini va trebui sa arate in felul urmator:

V5LxJi1.png

Pentru a pune intrebarea pe mai multe randuri, in fisierul .ini va trebui sa arate in felul urmator:

dDdc10d.png

In - Game :

yPeZDFg.jpg

[DOWNLOAD MOD]

[DOWNLOAD SAMPFUNCS]

P.S. : Dati click pe scris.

Succes la teste si .. daca va ajutat acest mod, nu ezitati sa dati un +1 la acest topic. 😉

Mai da o data link

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.