Padrino Giovanni Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 (edited) Salut buGGeD. Am tot văzut că skin ul ce a cam devenit public, încă se cere. Pentru asta, m-am hotărât să vă fac acest topic pentru a vă ușura munca. Tin să mențin că cei ce l au cerut în video-uri la tovarăși mei, de la mine îl au. După cum am spus, aici aveți niște poze : http://imgur.com/a/Vjhj0 Iar aici aveți link-ul de download : http://www14.zippyshare.com/v/RSNfKdwz/file.html Pentru cei care nu știu să-l adauge în gta3 : 1. Downloadați Spark de pe google : download Spark gta sa 2. Deschideti spark-ul, apăsați file după care --> Open. 3. Vă duceți în folderul GTA San Andreas, mergeți în models și deschideți gta3.img. 4. După ce ați deschis gta3.img, mergeți la Actions și selectați import. 5. Vă duceți în folderul unde ați salvat skin-ul, editați numele acestuia cu numele skin ului pe care voi vreți să aveți skin-ul, după care selectați acele 2 fișiere, iar apoi apăsați Save pe discheta albastră. Succes, un +1 mi-ar fi de folos! Vă aștept părerile cu cea mai mare plăcere, pe data viitoare ;) ! EDIT: Din câte văd skin-ul a fost postat deja de Cruise, treceți și pe la el, îmi pare rău #Cruise. http://forum.bugged.ro/topic/217044-modurile-folosite-de-cruise/?hl=cruise Edited August 9, 2016 by OveRw0w.AIM Elite 1337 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tns belgianu Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 L-am postat eu, l-ai bagat si tu si il postezi, esti gg mane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Giovanni Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 (edited) L-am postat eu, l-ai bagat si tu si il postezi, esti gg mane http://forum.bugged.ro/topic/217576-green-otto-wars-2/page-2#entry265285 toți îl cer, de unde să știu eu că l ai postat și tu? Edited August 9, 2016 by OveRw0w.AIM Elite 1337 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vD0G. Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Ms de skin Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrikeDaBn Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 +1 mz de skin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex425. Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 bv nob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
theWeeknd Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 (edited) mişto imitaţie Edited August 9, 2016 by xWatchOut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Giovanni Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 mişto imitaţie am știut că erau postate mai multe modele, deși nu am știut că cruise l a postat pe ăsta. nu mă interesează părerea altora, am pus si link ul lui să nu zică că-s bulangiu, nu merge remove la topic sau nu știu eu cum să dau, deci nu are să fac off-topic aiurea așa că am lăsat și link ul ăsta. nu a fost intenționat sau în răutate, chiar nu am intenționat să-l copiez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theWeeknd Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 am știut că erau postate mai multe modele, deși nu am știut că cruise l a postat pe ăsta. nu mă interesează părerea altora, am pus si link ul lui să nu zică că-s bulangiu, nu merge remove la topic sau nu știu eu cum să dau, deci nu are să fac off-topic aiurea așa că am lăsat și link ul ăsta. nu a fost intenționat sau în răutate, chiar nu am intenționat să-l copiez. nu mă refeream la topic, mă refeream la skin, nu e ăla "'mult dorit'', gj pentru topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot cu acte in regula Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 mno,+1 Overw0w fratele meu,te tzuk :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Giovanni Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 nu mă refeream la topic, mă refeream la skin, nu e ăla "'mult dorit'', gj pentru topic. atunci îmi pare rău că am comentat aiurea, deși e skin-ul care a fost cerut în mai multe video uri prietenilor mei de pe green. apreciez faptul că nu ai spus o în răutate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuLiaNz0r-Green Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 bv ovăr rifanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brolyK47 Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 e diferit fata de cel a lu' gigal / price, la aspect, la culori, la tot. + ca la asta am vazut ca se lasa gluga peste cap si se formeaza un bug, la cel original e diferit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Giovanni Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 e diferit fata de cel a lu' gigal / price, la aspect, la culori, la tot. + ca la asta am vazut ca se lasa gluga peste cap si se formeaza un bug, la cel original e diferit. și așa e bine decât nimic. am spus să le fac o favoare, să îl încerce, ca aspect nu ca war machine :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Husman Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 mama da urat e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Giovanni Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 mama da urat e broscozaur :))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias. Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 e diferit fata de cel a lu' gigal / price, la aspect, la culori, la tot. + ca la asta am vazut ca se lasa gluga peste cap si se formeaza un bug, la cel original e diferit. tu vezi ce scrii? BA NU MAI INCERCA SA PARI PE INTERESANTU DECAT SA DAI TU REPLY PE AICI EU NU VAD NICIO DIFERENTA, VII DOAR SA ZICI NISTE OPINI CARE NU ISI AU ROSTUL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Montana Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrightnesS. Valoare. Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 IMI PLAC PAPAGALIIIIIIIIIIII https://www.google.ro/search?q=papagali&biw=1280&bih=913&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwicr_GCrrbOAhUBwBQKHQ-BCEwQ_AUIBigB#imgrc=NOXpYRHnDVHAMM%3A Link to comment Share on other sites More sharing options...
brolyK47 Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 tu vezi ce scrii? BA NU MAI INCERCA SA PARI PE INTERESANTU DECAT SA DAI TU REPLY PE AICI EU NU VAD NICIO DIFERENTA, VII DOAR SA ZICI NISTE OPINI CARE NU ISI AU ROSTUL ce ai de te incorzi asa? nu poti accepta o parere contra? skin-ul e fain, dar e diferit, atata tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoLL Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 GG, De cand il cautam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoBerTo.CoDaT Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeneSeneor Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.HotShot6 Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Arata belea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts