BMW_albert Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 (edited) Nick pe server: Menez. Level: 20 Preţ: 1,300,000,000$ Alte detalii: Casa este situata in orasul Los Santos, zona Vinewood mai exact, este a 3-a casa de la intrare, pot spune una din cele mai mari, avand parcari oriunde, in fata, spate cat si pe lateralele casei. Casa dispune de un interior de tip " Medium ", foarte spatios, placut si ordonat. Casa dispune de tot ce trebuie, cum am mai spus de la parcare pana la o culoare alba, placuta la vedere. Renterii nu sunt o problema, pana acum nu am gazduit anumiti jucatori din dorinta de a avea o casa cat mai libera. Cand am cumparat-o avea 10-15 renteri seara. - Pretul casei este de 1,300,000,000$ negociabil, accept schimburi cu orice in general, de la masini la Business-uri si Case. Ofertele facute in bataie de joc vor fi sanctionate cu warn pe forum. Fotografii: Fotografii interior; Fotografii parcare in dreapta casei; Pentru a face o ofertă pentru o casa trebuie să urmaţi următorul model: Nick pe server: Level: Ofertă: Alte detalii: Edited August 9, 2016 by - SDK - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_albert Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 UP, las la pret enorm din cauza unei probleme, astept oferte din partea voastra. Ofertele pot fi de orice tip, astept rapid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_albert Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Vanduta, T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistery Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Vandut. T/C! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts