KEVLEW Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Salut, am si eu o problema cu icon-urile armelor. Cand le salvez de aici http://imgur.com/a/R3yVQ si dupa le inlocuiesc la arme, intru in joc si vad ca se vad cam urat, adica nu prea sunt clare icon-urile. Se vede cam pixelat. Stie cineva ce pot face? Exista vreun mod de salvare prin care sa nu mai faca aceasta problema? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiDarkOrbit Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Ai nevoie de txtworkshop, cauta un tutorial pe youtube, sau chiar pe acest forum a fost incarcat de catre un player Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEVLEW Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 Ai nevoie de txtworkshop, cauta un tutorial pe youtube, sau chiar pe acest forum a fost incarcat de catre un player Am frate, cu ala bag icon-urile... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiDarkOrbit Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 daca vr da-mi pm cu datele tw ti le pun eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEVLEW Posted August 9, 2016 Author Share Posted August 9, 2016 daca vr da-mi pm cu datele tw ti le pun eu Stiu si eu cum se pun mane, dau import pe icon, caut acel icon care vreau sa-l inlocuiesc si dupa dau save. Dar deabea se vede, am niste icon-uri personalizate cu scris si nu se intelege de loc ce scrie. Normal fiind sa se vada perfect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiDarkOrbit Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 aaa, nush atunci .. nu am patit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEODOX 47 Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Probabil nu sunt bune, incearca altele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEVLEW Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 Probabil nu sunt bune, incearca altele. Toate-mi fac lafel, doar daca downloadez niste arme si dau export la icon-uri, atunci se vad bine, daca iau direct icon-urile de pe forum se vede urat rau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raphahelll Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Incearca sa schimbi rezolutia jocului. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEODOX 47 Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Toate-mi fac lafel, doar daca downloadez niste arme si dau export la icon-uri, atunci se vad bine, daca iau direct icon-urile de pe forum se vede urat rau. Atunci baga arme sau joaca fara acele icon-uri, nu patesti nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEVLEW Posted August 10, 2016 Author Share Posted August 10, 2016 (edited) Incearca sa schimbi rezolutia jocului. Perfect, mersi mult mane. Asta era problema. T/C Edited August 10, 2016 by Kevlew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts