MihaiDarkOrbit Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Nume: MihaiVarsta: 17Autodescriere (~ 30 cuvinte): Am mai fost in [AIM]. Ma stiti, am bagat demisia atunci am vrut sa incerc ceva nou .. dar se pare ca voi sunteti cei mai buni .Locatia(Oras): Sebes, jud Alba.Ce gen de muzica asculti? Manele.STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : donaLdiNivel : 21Nume folosite anterior: BlindMind, Torres, Griezmnan[]Vechime pe server: De cand s-a deschis.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/N75spLink cu faction history: FactionHistoryAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Gold, thug.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da. Am iesit pentru ca am depus demisia.Ce alte jocuri mai joci?: LoL.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Tezeu.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 2 ani.Experienta DM [ ()/10]: La fel.CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger: cobra.cobra63 skype.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa re-intru in acest clan deoarece imi place atmosfera care se desfasoara pe /c.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Respect.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIMSWEAR Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Ultima sansa ...................................... PRO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valderator Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knightbarosanu Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyzzNBK Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUZION Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobyB Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Respins. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts