GabyKing Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 (edited) Nickname pe server: XxXCooL Varsta reala: Am 18 ani. Link catre profilul de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/XxXcOoL O scurta caracterizare (minim 15 cuvinte): Sunt un baiat simplu respectuos si respectat care stie ce inseama sa ai resposabilitati am simtul umorului foarte dezvoltat sunt educat foarte bine. Membrii cu care te intelegi bine in clan: Akone. GabrielLLiNNo[] ToxicArrow. Dann(Y). Blaziny Ai verificat daca nu te afli pe Black List-ul clanului?: Nu sun pe Bl-ul clanului. Alte precizari: Sper sa am o sansa sa intru.Multumesc. Edited August 9, 2016 by XxXCooLXxX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curelea Gabriel Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Pro!, sper sa intri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akone Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timeresus Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitza999 Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 ★ Cerinte minime : minim level 20 si cel putin o factiune de rank 4! In FH-ul tau nu vad nici o factiune de rank 4. Respins! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts