DannyRusu Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Robert - Alex Varsta: 16 ani.` Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut! Numele meu este Niculescu Robert - Alex, am 16 ani si sunt din Bucuresti. Sunt un baiat de treaba, prietenos, cu cei 7 ani de acasa. Stiu cum sa ma comport cu cei din jurul meu si sunt cu capul pe umeri. Mie imi place sa joc SA-MP si fotbal. Eu nu sunt forte suparacios, si chiar daca o fac cateodata, imi trece repede. Sunt destept si imi place sa ascult de cine consider eu ca stie ceea ce trebuie, si de parinti. Locatia(Oras): Bucuresti. Ce gen de muzica asculti? Rap/Trap/Hip-Hop. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : STRAT Nivel : 28 Nume folosite anterior: Nu am. Vechime pe server: 1 an si 3 luni. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, un prieten imi stia parola si a facut o reclamatie unui admin in care folosea in limbaj vulgar. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/UOffP Link cu faction history:http://greenpanel.bugged.ro/profile/StRaT Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu am mai fost, dar pe alt server da, si am o experienta foarte buna. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am mai fost. Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, LoL, GTA 5. Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: AlexAlx[]. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: 8/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: roberalex16 De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai activ clan de pe server si cel mai respectat. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu activitatea si respectul meu fata de alti playeri. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur. Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da. Edited August 10, 2016 by DannyRusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex425. Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 SE INTRA PE PROPUNERI IN GAME, NU SE MAI FAC APLICATII. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeezADV Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 Se intra pe propuneri in game, t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts