GGoofy. Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Nume pe server: MERLIN Level: 30 Ore jucate pe server: 1086 Vechime pe server: Joined 2014-02-15 12:32:11 Cea mai mare realizare pe bugged: 1000 de ore jucate, multi prieteni, cunostinte in staff. Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): - Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Merlin Poza cu invitatia: http://imgur.com/NqXbTdl Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: Spartan, cu numele vechi al meu, pe cand era lider Ripzor, Morpheus. Planuri de viitor pe server: Nu imi place sa-mi fac planuri intr-un joc virtual, prefer sa-mi traiesc viata personala, si sa las totul sa curga frumos pe acest joc. Vreau sa devin cat mai responsabil si mai activ pe server. Prenume: Dan. Varsta reala: 17 ani. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o fire creativa, respectuoasa, responsabila si cu cei 7 ani de acasa. Sunt mereu muncitor si optimist. Sunt perseverent, daca ceva nu imi iese din prima, nu ma dau batut pana nu imi reuseste. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia. Sincer sa spun, urasc cearta, si am un limbaj adecvat varstei mele si stiu cum sa ma port cu cei din jurul meu. Stiu sa impun respect, dar la randul meu astept respect din partea celorlalti. Planuri de viitor: O sa termin liceul militar, si mai apoi o sa continui la Academia Fortelor Terestre din Sibiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow.v3 Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Contra, 0 fh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natsu[] Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Contra, fh slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pure.Pain Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPARTAN Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts