Nikki Nikkyy Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Dupa cum bine stiti Panel-ul BigZone, ei bine pe acela il am si eu, dar am incercat sa fac niste schimbari si a mers, am incercat sa schimb culoare acelei bari, dar nu am gasit nicaieri de unde o pot schimba Uitati si Panel-ul: http://imgur.com/fQHz1xJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
W A R E N K Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Intri pe panel-ul tau, dai click dreapta pe acea bara de navigare si alegi "Inspect element". Iti vor aparea 2 casete, in caseta din stanga este codul html, iar in casuta din dreapta sunt stilurile. Te uiti la casuta din dreapta si dai foarte foarte putin in jos. O sa gasesti un text "background:" care are langa el un cod de culoare, respectiv: Acum trebuie sa deschizi fisierul "ace.css" si sa cauti acel cod de culoare. Il cauti folosind CTRL + F, iar dupa ce l-ai gasit il poti inlocui cu un cod de culoare pe care il doresti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikki Nikkyy Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Intri pe panel-ul tau, dai click dreapta pe acea bara de navigare si alegi "Inspect element". Iti vor aparea 2 casete, in caseta din stanga este codul html, iar in casuta din dreapta sunt stilurile. Te uiti la casuta din dreapta si dai foarte foarte putin in jos. O sa gasesti un text "background:" care are langa el un cod de culoare, respectiv: Acum trebuie sa deschizi fisierul "ace.css" si sa cauti acel cod de culoare. Il cauti folosind CTRL + F, iar dupa ce l-ai gasit il poti inlocui cu un cod de culoare pe care il doresti. Mersi mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts