Heritage Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Informatii legate de SA:MP: Nickname: xDay. Level: 40. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu. Ore jucate: 1100. Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/uzwWR Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/xDay Sanctiuni: Am avut 2 Ban-uri, si cate minute de Jail. Cateva realizari pe server/ forum: Nu prea am avut realizari asa de mari pe server/forum incat sa ma pot lauda cu ele. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri. De ce vrei sa intri in clan: As dori sa intru in clan deoarece este un clan bine pus la punct si foarte bine instruit. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, am mai facut parte din Ying Yang, si cateva mai mici pe server. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, nu am mai facut parte din clanul The Legends. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, si nu ma aflu pe BlackList. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: iLLUSiON, Allyn, NEGATiWE, DraveN si multi altii. Planuri de viitor pe server? Planurile mele pe viitor ar fi sa ajung un Helper si de ce nu un Admin. Informatii legate de viata reala: Prenume: Ma numesc Daniel. Varsta reala: Am 16 ani. Nationalitate: Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salutare, in primul rand as vrea sa specific la aceasta autocaracterizare ca sunt un baiat dupa cate pot spune eu de nota 10 cu care poti discuta, am cei 7 ani de acasa, sunt cu capul pe umeri si imi place sa ii ajut pe oameni cat pot si cu ce pot. Imi place sa fiu respectuos fata de toata lumea, prieteni, colegi, familie si chiar straini. Imi place sa muncesc si sa duc acea treaba pana la capat. Ce gen de muzica asculti? Pot, dance, rock si multe altele. Ce hobbyuri ai? Hobbyurile mele sunt: Fobalul, tenisul de masa, biliardul si multe alte chestii minuscule care le face oricine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoodLyZ Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlinBogdan Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 IMI PLACE SEMNATURA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiCsf Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Nu ai nici măcar un rank 5. FH slab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Nicolaescu Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Esti de treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Mruntu Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Frumoasa semnatura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grecu99 Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 IMI PLACE SEMNATURA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skYwaLker Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts