AkaZaky Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Asa deci,vr sa-mi fac skill 6 la farm dar din pricina la acest bug nu pot fara deoarece imi iau Tractoru si farmez dupa ce vr sa vin la masina mea pers eu nu o mai vad,dar culmea e ca alti playeri o vad. Si daca dau unlock si un player o ia imi arata eror la id-ul la acel player,Eram peste hotare si un helper mi-a zis cas departe de Romania si de asta dar acuma is in Romania si tot e si nu,nu e de la moduri ca si fara moduri e tot asa,deci ajutati-ma va rog am intalat jocu de 100 de ori credeti-ma.Merci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TysoNN RETIRED Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 @@Andreso Nu este bug, am facut farm aproximativ 1 ora si nu mi s-a mutat masina din loc. Nu este bug de la sistem sau altceva, probabil ai tu bug vizual si doar tu o vezi in alta parte, iar alti playeri o vad acolo unde este defapt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberNeticK Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Este un bug vizual de la tine, nu este un bug ce se poate repara. Atunci cand tu nu vezi masina respectiva, altii din jurul tau o vad, incearca ca atunci cand ai un astfel de bug sa dai relog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenR0 Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Nu este niciun bug de la sistem, este un bug vizual. Cand mai sunt situatii de genul, incearca sa dai /v > alegi masina > /findcar si te bagi in checkpoint si apesi N (pentru a deschide masina) si sa te urci in aceasta unde o vezi tu (pe minimap). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosovoy Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Nu este un bug ce are legatura cu serverul. Nu poate fi rezolvat in vreun fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts