Don Soprano Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 (edited) Nick: SopranoTip(avatar/semnătură/logo): avatar Stock(obligatoriu): http://imgur.com/a/6ZKuvText: Principal: Soprano, secundar: GuardiaNDetalii: Dimensiune: 150x250. Textul principal as dori sa fie scris cu un font asemanator avatarului meu actual, daca nu aveti, nu-I problema. Cel secundar folositi un font gen 5x5 etc sunt multe asemanatoare, insa fara iconita bugged uneori aia strica toata creatia. Textul principal sa fie pozitionat pe mijloc nu in colt, nu jos si nu sus cu o culoare ...hm gen SOPRANO Secundar sa fie pozionat putin mai jos de cel principal. Detalii despre text: Am mentionat tot mai sus :) daca e problema in stock, da-ti un reply. Edited August 11, 2016 by King.Soprano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupusorr Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 @, Sper sa-ti placa! Textul "Bugged" este obligatoriu. Daca il omitem, nu mai avem dreptul sa raspundem la cereri. am salvat PSD, in caz ca vrei sa mai modific ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greceanu Eduard Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Soprano Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 @, Sper sa-ti placa! Textul "Bugged" este obligatoriu. Daca il omitem, nu mai avem dreptul sa raspundem la cereri. am salvat PSD, in caz ca vrei sa mai modific ceva. Imi place, doar ca l-ai facut prea deschis...si cum am zis, uneori iconita aia bugged strica tot nu credeti ca ca...design si gamingu e altceva, doar am zis ca nu se aseaza. In rest multumesc ca-I incercat macar. Multumesc pentu avatar, il aleg pe al tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bykent Gaming Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Ti-ai ales. ~Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts