Jump to content

[Rezolvat] Cerere avatar - Soprano.

Recommended Posts

Nick:  Soprano
Tip(avatar/semnătură/logo): avatar
Stock(obligatoriu): http://imgur.com/a/6ZKuv
Text: Principal: Soprano, secundar: GuardiaN
Detalii: Dimensiune: 150x250. Textul principal as dori sa fie scris cu un font asemanator avatarului meu actual, daca nu aveti, nu-I problema.

​Cel secundar folositi un font gen 5x5 etc sunt multe asemanatoare, insa fara iconita bugged uneori aia strica toata creatia. Textul principal sa fie pozitionat pe mijloc nu in colt, nu jos si nu sus cu o culoare ...hm gen ​SOPRANO

​Secundar sa fie pozionat putin mai jos de cel principal.

Detalii despre text: Am mentionat tot mai sus :) daca e problema in stock, da-ti un reply.

Edited by King.Soprano

@, Sper sa-ti placa! Textul "Bugged" este obligatoriu. Daca il omitem, nu mai avem dreptul sa raspundem la cereri. gj0IM3b.png am salvat PSD, in caz ca vrei sa mai modific ceva.

Imi place, doar ca l-ai facut prea deschis...si cum am zis, uneori iconita aia bugged strica tot nu credeti ca ca...design si gamingu e altceva, doar am zis ca nu se aseaza. In rest multumesc ca-I incercat macar.

DB6tw9X.png

Multumesc pentu avatar, il aleg pe al tau.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.