Miller Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 (edited) nformatii legate de SA:MP:Nickname: Theo_MillerLevel: 43Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu.Ore jucate: 932Poza cu invitatia: http://imgur.com/4vJ9JsUProfilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Theo_MillerSanctiuni: Da, pentru ''Autoclicker'' si '' înselatorie '', cand am fost newbie.Cateva realizari pe server/ forum: Prietenii.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Haxball, Football Manager 16 si FIFA 16.De ce vrei sa intri in clan: Bine organizata, respectata si bine vazuta de ceilalti jucatori. [NU FURAT]Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Quantium, _007 si AIM.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Desigur.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Planuri de viitor pe server? Face o carieră bună in SFPD. Informatii legate de viata reala:Prenume: YaşarVarsta reala: 16Nationalitate: TurkDescrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat de treaba, cu simtul umorului, ordonat, ma descurc in diferite situatii ''extreme'', stiu sa respect pe majoritatea persoanelor cu care interactionez, chiar daca ele nu prea stiu ce este respectul, nu ma cobor la mintea lor. Imi place sa socializez, sa ma implic in diferite activitati si sa calatoresc in diferite locuri. Pe langa acest fapt, imi place sa urmaresc diferite seriale.[NU FURAT]Ce gen de muzica asculti?: Toate.Ce hobbyuri ai?: Fotbalul, plimbare, PC si musica. Edited August 11, 2016 by Theo_Miller Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniQue Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ai un comportament foarte ok, m-am inteles bine cu tine mereu si nu ai cauzat probleme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiCsf Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Cum a spus şi skywalker în cealaltă aplicaţie, ai o grămadă de sancţiuni, nu doar pentru auto-clicker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Nicolaescu Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ai un FH destul de frumos, meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miller Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 (edited) Cum a spus şi skywalker în cealaltă aplicaţie, ai o grămadă de sancţiuni, nu doar pentru auto-clicker. Am doar Autoclicker si Tentetiva Insaloire, Nu-mi amintesc '' Insaloire '', s-a întâmplat cand am fost 10-15 lvl.. Cum pot să-l amintesc ? Edited August 11, 2016 by Theo_Miller Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Cum a spus şi skywalker în cealaltă aplicaţie, ai o grămadă de sancţiuni, nu doar pentru auto-clicker. + ca faci off-topic, ai putea sa respecti un vot si sa astepti decizia co-liderului, nu sa raspunzi dupa fiecare vot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skYwaLker Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts