Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - Theo_Miller - SF Paramedic D. R5 - SF Paramedic D. R5 - SF School Instructors R5 - SF Taxi Cab Company...

Miller
 Share

Recommended Posts

nformatii legate de SA:MP:

Nickname: Theo_Miller
Level: 43
Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu.
Ore jucate: 932
Poza cu invitatia: http://imgur.com/4vJ9JsU
Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Theo_Miller
Sanctiuni: Da, pentru ''Autoclicker'' si '' înselatorie '', cand am fost newbie.
Cateva realizari pe server/ forum: Prietenii.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Haxball, Football Manager 16 si FIFA 16.
De ce vrei sa intri in clan: Bine organizata, respectata si bine vazuta de ceilalti jucatori. [NU FURAT]
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Quantium, _007 si AIM.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Desigur.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: 
Planuri de viitor pe server? Face o carieră bună in SFPD.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Yaşar
Varsta reala: 16
Nationalitate: Turk
Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat de treaba, cu simtul umorului, ordonat, ma descurc in diferite situatii ''extreme'', stiu sa respect pe majoritatea persoanelor cu care interactionez, chiar daca ele nu prea stiu ce este respectul, nu ma cobor la mintea lor. Imi place sa socializez, sa ma implic in diferite activitati si sa calatoresc in diferite locuri. Pe langa acest fapt, imi place sa urmaresc diferite seriale.[NU FURAT]
Ce gen de muzica asculti?: Toate.
Ce hobbyuri ai?: Fotbalul, plimbare, PC si musica.

Edited by Theo_Miller

qmDLleT.pngCum a spus şi skywalker în cealaltă aplicaţie, ai o grămadă de sancţiuni, nu doar pentru auto-clicker.

Am doar Autoclicker si Tentetiva Insaloire,  Nu-mi amintesc '' Insaloire '', s-a întâmplat cand am fost 10-15 lvl.. Cum pot să-l amintesc ?

Edited by Theo_Miller

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.