xDenyM. Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume:ClaudiuVarsta:16 ani Autodescriere (~ 30 cuvinte):Ma Numesc Claudiu Alexandru am frumoasa varsta de 16 ani imi place ca timpul liber sa mil petrec distranduma lenevind pe pc sau pe afara cu prieteni,Sau Ducanduma la fotbal chiar daca ma da afara antrenorulLocatia(Oras):Dolj CraiovaCe gen de muzica asculti? Toate genurile de melodi inafara de popularaSTATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : []Claudiu.[]Nivel :25Nume folosite anterior:Valy. Roby Vechime pe server:pe acest servar de cand sau deschisAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu am avut ban nici odataPoza cu invitatie: http://imgur.com/a/92PcfLink cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/[]Claudiu.[]Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am nici o problema cu vrun membru din aimAi mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da Am fost in foarte multe Clanuri : 1337, [LE] EtcAi mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu imi aduc aminte sa fi fost in aim be orange buggedCe alte jocuri mai joci?:Cs 1.6 si minecraftCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Hansen si inca catvia oameniiExperienta SA-MP [ () / 10 ]:10Experienta DM [ ()/10]:10CONTACT/ETC.:Contact skype/yahoo messenger:valy1124De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece Este un clan de valoare.Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu activitatea Si fh meuEsti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:DesigurEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: DA Edited August 11, 2016 by Valy.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
valderator Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 (edited) Contra , suferinte in PM. Edited August 12, 2016 by AIM-Gyudon Link to comment Share on other sites More sharing options...
knightbarosanu Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Pro, pentru rank 4 ala in taxi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M41.Sf Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Pro, trage bine rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyzzNBK Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIMSWEAR Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdysoN Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan2015 Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyzzNBK Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Contra , suferinte in PM. Te rog prezinta dovada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWiggle Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Pro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike.rapp Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yervansh Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Neutru , nu cunosc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDenyM. Posted August 13, 2016 Author Share Posted August 13, 2016 Neutru , nu cunosc. alta suferinta dece suferiti ba nu ma cunoasteti asta e motiv pentru neutru contra? nici nu mai imi pasa sa intru in aim pentru ca sunt niste suferinte care sufera Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobyB Posted August 14, 2016 Share Posted August 14, 2016 AcceptaT T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts