Mihaytza. Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 No, puteti sa ma ajutati cu comanda /factions pe dialog, tot incerc de ceva timp sa o fac si nu reusesc, dau +1 la toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W A R E N K Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Cu ce sa te ajutam? Tu vrei comanda gata facuta. Incearca sa faci comanda si daca intampini probleme poti posta aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaytza. Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Am incercat ceva cu /pcolor: http://imgur.com/a/yRxyf Link to comment Share on other sites More sharing options...
W A R E N K Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 (edited) - Edited August 11, 2016 by Waren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaytza. Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Eroarea iti apare din cauza dialogului de mai sus, ai uitat sa inchizi o acolada. Sunt bata, chiar nu vad unde, mai mai pus putin mai sus si imi dadea vreo 6 erori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W A R E N K Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 (edited) Sunt bata, chiar nu vad unde, mai mai pus putin mai sus si imi dadea vreo 6 erori. Am gresit eu, m-a incurcat codul dezordonat. Ai definit cumva "COLOR_RED"? Edited August 11, 2016 by Waren 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaytza. Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 (edited) Am gresit eu, m-a incurcat codul dezordonat. Ai definit cumva "COLOR_RED"? Da. Hai ca am reusit, merci mult de ajutor oricum. pwp. +1 Edited August 11, 2016 by GoForGame Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanIeLLs Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Frate, sunt zeci de GM-uri, toate au 100% comanda /factions si iei de acolo. Prima data definesti dialogul, dupa iei CMD:factions si dupa iei case DIALOG_FACTIONS sau cum e pe acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraphim Alastair Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Daca esti la inceput, o sa iti fie greu cu dialogurile.. nu este asa greu sa faci ... primul pas: definesti dialog-ul DIALOG_FACTIONS /// SAU CUM VREAI TU apoi faci comanda factions ceva gen CMD:factions(playerid, params[]) { ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_FACTIONS, DIALOG_STYLE_LIST, "Server factions:", "LSPD\nFBI\nNG\n si tot asa continui", "Select", "Cancel"); return 1; } Apoi la OnDialogResponse adaugi: if(dialogid == DIALOG_FACTIONS) { if(response) { switch(listitem) { case 0: { Factiunea 1: (LSPD) Aici adaugi alt dialog cu datele factiunii gen cati membri are, leader... } case 1: { Factiunea 2: (FBI) ... } } } } Nu uita ca la ondialogresponse in dialogu tau trb sa le pui in acceasi ordine care sunt puse la comanda /factions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zguNNy Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Frate, sunt zeci de GM-uri, toate au 100% comanda /factions si iei de acolo. Prima data definesti dialogul, dupa iei CMD:factions si dupa iei case DIALOG_FACTIONS sau cum e pe acolo. eu in locul tau n-as mai comenta, tu faci cele mai multe topicuri in care ceri cele mai banale comenzi, macar stai in banca ta si nu mai comenta de altii Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanIeLLs Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 eu in locul tau n-as mai comenta, tu faci cele mai multe topicuri in care ceri cele mai banale comenzi, macar stai in banca ta si nu mai comenta de altii Ba sa stii ca esti un fals, adica pe skype vorbesti calumea etc si aici te dai mare in fata la altii? Frate, lasa-te, ti-am zis sa nu te mai bagi la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zguNNy Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ba sa stii ca esti un fals, adica pe skype vorbesti calumea etc si aici te dai mare in fata la altii? Frate, lasa-te, ti-am zis sa nu te mai bagi la mine. Fara off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasd Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Daca esti la inceput, o sa iti fie greu cu dialogurile.. nu este asa greu sa faci ... primul pas: definesti dialog-ul DIALOG_FACTIONS /// SAU CUM VREAI TU apoi faci comanda factions ceva gen CMD:factions(playerid, params[]) { ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_FACTIONS, DIALOG_STYLE_LIST, "Server factions:", "LSPD\nFBI\nNG\n si tot asa continui", "Select", "Cancel"); return 1; } Apoi la OnDialogResponse adaugi: if(dialogid == DIALOG_FACTIONS) { if(response) { switch(listitem) { case 0: { Factiunea 1: (LSPD) Aici adaugi alt dialog cu datele factiunii gen cati membri are, leader... } case 1: { Factiunea 2: (FBI) ... } } } } Nu uita ca la ondialogresponse in dialogu tau trb sa le pui in acceasi ordine care sunt puse la comanda /factions. Sau la comanda, in loc sa scrie el toate factiunile, poate face sa i se extragă din baza de date toate factiunile de le server in ordine. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraphim Alastair Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Sau la comanda, in loc sa scrie el toate factiunile, poate face sa i se extragă din baza de date toate factiunile de le server in ordine. ;) Si asa, eu doar i-am explicat in caz ca vrea sa faca singur de la 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts