Laurr. Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Apelez la voi disperat, in sansa ca cineva a intampinat aceasta problema. Intru in joc totul bine si frumos, intru in meci, e de ajuns sa merg un pas si patesc asta - http://imgur.com/a/biqT2, pur si simplu imi apar texturile hartii intr-un colt al monitorului, intampin aceasta problema de la ora 5, specifi ca m-am jucat azi cateva ore si nu am intampinat aceasta problema, sunt cu toate update-urile la zi, am dezinstalat jocul de 2 ori, si tot de 2 ori am dat si repair la joc, sunt disperat si super nervos, imi doresc sa ma ajute cineva, sigur a intampinat cineva aceasta problema avem multi jucatori de CS:GO pe comunitate, dau +1 celui care ma ajuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuceritorul Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Acum nu știu eu care e problema, am tot cautat pentru vreo 10 minute, ai încercat să postezi pe forum-ul oficial de la steam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurr. Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Pur si simplu mergea perferct normal, s-a schimbat mapa si s-a dus naibi, i-am mai dat un reinstall, am sa postez si pe forumul lor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorMeX Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Incearca sa reinstalezi windows-ul, nu stiu ce sa zic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts