Jump to content

Aplicatie - West Gangsters - Toniko19 - Rank 5 Paramedic, Tester si Responsabil. [ACCEPTAT]

Toniko19.
 Share

Recommended Posts

Informaţii din viaţa reală

Nume:Balint Anton.

Ce vârsta ai?:17 ani.

Ce hobby-uri ai?:Fotbalul.

Ce gen de muzică asculţi?:Ascult orice gen de muzica mai putin rock,  imi cam displace.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte:Salut, ma numesc Anton dar toata lumea imi spune Toni. Sunt un baiat cu capul pe umeri, hotarat si ammbitios. Sunt activ , imi place sa ma implic si sa vad cum ceea ce imi propun da roade. Totodata imi place sa comunic si imi fac prieteni noi oricand.

Informaţii SA-MP

Nickname:Toniko19

Level:26.

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc):Am avut un jail pentru 30 minute Dm #2 , si mute acum ceva timp.

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/toniko19

Poză cu invitaţia :http://imgur.com/SbQ4111

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?:Ultimul clan din care am facut parte a fost : AnyTime .

De ce l-ai părăsit?:L-am parasit deoarece membriise certau foarte des.

Ce planuri de viitor ai pe server?:Vreau sa acumulez mai multe zile in Paramedic Departament, in rest nu prea obisnuiesc sa imi fac planuri.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?:Am decis sa plic in acest clan deoarece pentru mine acest clan este mai important decat restul prin simplu fapt ca este foarte  unit si foarte serios.

De ce vrei să faci parte din acest clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece reprezinta o familie unita, cu membrii care exceleaza din orice punct de vedere si pe care te poti baza.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:CCxJack, HHH, Coso,Alex219.

MIo3Hvo.png

La vţm, prin simplu fapt că vrei şi că ai încercat de câteva ori să mai intri în clan, deci, meriţi cu desăvârşire pro, succes!

MIo3Hvo.png

La vţm, prin simplu fapt că vrei şi că ai încercat de câteva ori să mai intri în clan, deci, meriţi cu desăvârşire pro, succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.