Toniko19. Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Informaţii din viaţa reală Nume:Balint Anton. Ce vârsta ai?:17 ani. Ce hobby-uri ai?:Fotbalul. Ce gen de muzică asculţi?:Ascult orice gen de muzica mai putin rock, imi cam displace. Descrie-te în minim 25 de cuvinte:Salut, ma numesc Anton dar toata lumea imi spune Toni. Sunt un baiat cu capul pe umeri, hotarat si ammbitios. Sunt activ , imi place sa ma implic si sa vad cum ceea ce imi propun da roade. Totodata imi place sa comunic si imi fac prieteni noi oricand. Informaţii SA-MP Nickname:Toniko19 Level:26. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc):Am avut un jail pentru 30 minute Dm #2 , si mute acum ceva timp. Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/toniko19 Poză cu invitaţia :http://imgur.com/SbQ4111 Care este ultimul clan din care ai făcut parte?:Ultimul clan din care am facut parte a fost : AnyTime . De ce l-ai părăsit?:L-am parasit deoarece membriise certau foarte des. Ce planuri de viitor ai pe server?:Vreau sa acumulez mai multe zile in Paramedic Departament, in rest nu prea obisnuiesc sa imi fac planuri. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?:Am decis sa plic in acest clan deoarece pentru mine acest clan este mai important decat restul prin simplu fapt ca este foarte unit si foarte serios. De ce vrei să faci parte din acest clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece reprezinta o familie unita, cu membrii care exceleaza din orice punct de vedere si pe care te poti baza. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:CCxJack, HHH, Coso,Alex219. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 La vţm, prin simplu fapt că vrei şi că ai încercat de câteva ori să mai intri în clan, deci, meriţi cu desăvârşire pro, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXdaniel20Xx Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Bãiat de treabã. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyu Tzu Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 La vţm, prin simplu fapt că vrei şi că ai încercat de câteva ori să mai intri în clan, deci, meriţi cu desăvârşire pro, succes! La vţm, prin simplu fapt că vrei şi că ai încercat de câteva ori să mai intri în clan, deci, meriţi cu desăvârşire pro, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Ghidanac Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 , daca Coso a zis ca esti ok, inseamna ca meriti un Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3oo Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 , daca Coso a zis ca esti ok, inseamna ca meriti un Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestd Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 , daca Coso a zis ca esti ok, inseamna ca meriti un Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olimpik. Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 , daca Coso a zis ca esti ok, inseamna ca meriti un Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LebroN47 Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 , daca Coso a zis ca esti ok, inseamna ca meriti un Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSilviu. Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 , daca Coso a zis ca esti ok, inseamna ca meriti un Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morpheus. Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 să fie, sper să nu dezamăgești Link to comment Share on other sites More sharing options...
Detectiv Undercover Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutzSouth Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts