Jump to content

Aplicaţie - West Gangsters - sLowN - Rank 5 Ballas + Tester [RESPINS]

SLOWN
 Share

Recommended Posts

Nume: Alexandru.

Ce vârsta ai?: Am 16 ani.

Ce hobby-uri ai?: Imi place sa ma joc la calculator, sa ies afara cu prietenii si sa ma joc fotbal.

Ce gen de muzică asculţi?: Ascult orice gen de muzica.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Pot spune despre mine ca imi place sa comunic, sa-mi fac prieteni noi si sa fiu in centrul atentiei. Sunt un baiat respectuos, serios si imi place sa-mi duc pana la capat ceea ce mi-am planificat.

Informaţii SA-MP

Nickname: SLown

Level: 39

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Am avut un warn pt /q la somatii vara trecuta si vreo 3 jailuri, in rest nimic.

Profilul de pe panel (link)http://bluepanel.bugged.ro/profile/sLowN

Poză cu invitaţia http://imgur.com/a/n1F97

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Golden Army [47] 

De ce l-ai părăsit?: Am fost dat afara, dintr-un mic accident.

Ce planuri de viitor ai pe server?: In viitor, as dori sa obtin rank 5 sau functia de co lider intr-o mafie, atat mi-am propus deocamdata.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Am decis sa aplic in acest clan pentru ca aici sunt membrii cu care te poti intelege, cu care poti glumi si pe care te poti baza.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece aici te poti intelege cu membrii acestuia si este un clan cunoscut.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Josh, shahmen, Bidi, Razzvan, andrei.andrei1, Bestd@1, Morpheus, Alexrazvy, G3o plus inca cativa. 

Edited by SLown47

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.