Soko.aG Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Salut as dori sa ma ajutati cu o problema la MySQL la un server de samp hostat la xtremehost. Imi da o erroare ca nu am facut conexiunea bine sau ceva de genu uitati poza cine poate sa ma ajute va rog dau +1 IMGUR->http://imgur.com/a/XN67s Cine doreste sa ma ajute skype soko.ag va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zguNNy Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 ce gamemode? incearca sa astepti asa cateva minute sa vezi ce se intampla, mie mi se intampla asa pe localhost cateodata, daca nu se intampla nimic ori nu e bine conectata baza de date ori nu se potriveste cu gm-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soko.aG Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 bugged v3.3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrImA Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 N-ai conectat bine baza de date. Asigura-te ca ai pus ip-ul,numele bazei de date,userul si parola corecte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soko.aG Posted August 13, 2016 Author Share Posted August 13, 2016 Daca poti sa ma ajuti adauga-ma skype : Soko BuGGeD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts