Jump to content

Ajutor script

AlexMaster12
 Share

Recommended Posts

Salut Bugged am si eu 2 probleme

Prima:Am luat un FS giftbox si nu stiu cum sa fac sa ii pun timer de 2 ore si sa setez gen pe langa armura si bani cum este acum sa primesti si level/RP etc

Script de la giftbox:  http://pastebin.com/fx6J7J0g

A doua:Vreau si eu un FS de flymode cum este pe bugged stiu ca este unul postat dar nu imi merge link

Va rog am nevoie sa ma ajutati!

Poti adauga la PlayerInfo ( saun cum ai tu ) pGiftPoints ( de ex ) si pui conditia la /getgift:

// EXEMPLU:
if(PlayerInfo[playerid][pGiftPoints] >= 2)
{
      GiveGift(playerid);
      PlayerInfo[playerid][pGiftPoints] -= 2;
     // si faci update si in baza de date, iti dau un exemplu, tu vei avea altfel denumirile in baza de date
     new str[256], xNAME[MAX_PLAYER_NAME];
     GetPlayerName(playerid, xNAME, sizeof(xNAME));
     format(str, sizeof(str), "UPDATE `users` SET `GiftPoints`='%d' WHERE `name`='%s'",PlayerInfo[playerid][pGiftPoints], xNAME);
     mysql_query(SQL ,str);

}
 // EDIT:
era sa uit la sistemul de payday adaugi asa: PlayerInfo[i][pGiftPoints]++; ( i este variabila folosita in for daca ai alta pui alta )
Edited by Stuber

Poti adauga la PlayerInfo ( saun cum ai tu ) pGiftPoints ( de ex ) si pui conditia la /getgift:

// EXEMPLU:
if(PlayerInfo[playerid][pGiftPoints] >= 2)
{
      GiveGift(playerid);
      PlayerInfo[playerid][pGiftPoints] -= 2;
     // si faci update si in baza de date, iti dau un exemplu, tu vei avea altfel denumirile in baza de date
     new str[256], xNAME[MAX_PLAYER_NAME];
     GetPlayerName(playerid, xNAME, sizeof(xNAME));
     format(str, sizeof(str), "UPDATE `users` SET `GiftPoints`='%d' WHERE `name`='%s'",PlayerInfo[playerid][pGiftPoints], xNAME);
     mysql_query(SQL ,str);

}
 // EDIT:
era sa uit la sistemul de payday adaugi asa: PlayerInfo[i][pGiftPoints]++; ( i este variabila folosita in for daca ai alta pui alta )

1.folosesc gamemode by zyghy si FS de giftbox deci nu vr cu giftpoint vr cu time adica daca ai 2 ore jucat/uite script de giftbox :  http://pastebin.com/fx6J7J0g

2.Vr fara baza de date deoarece nu folosesc baza de date la gamemode

Edited by AlexMaster12

N-are rost. Eu cu ce ti-am facut omule nu cu timp? Daca la payday primeste 1 de ala tu poti pune o conditie sa aiba mai mult de 1800 secunde si poti pune daca are deja 2 sa nu mai adauge mai multe si functioneaza ca si deelay, e greu ce sa faci.

Cat despre mysql te descurci nush cum functioneaza acel gm probabil cu ini sau ceva de genu.

Edited by Stuber

N-are rost. Eu cu ce ti-am facut omule nu cu timp? Daca la payday primeste 1 de ala tu poti pune o conditie sa aiba mai mult de 1800 secunde si poti pune daca are deja 2 sa nu mai adauge mai multe si functioneaza ca si deelay, e greu ce sa faci.

Cat despre mysql te descurci nush cum functioneaza acel gm probabil cu ini sau ceva de genu.

ok voi incerca cum ai zis tu si voi da edit daca a mers

apropo si cum pot face sa primeasca si lvl up la giftbox am incercat eu cv cu setplayerscore sau cv de gen dar cand compilam imi dadea eroare

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.