EdeN. Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Informatii legate de SA:MP: Nickname: EdeN. Level: 38. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu. Ore jucate: 1305. Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/Koj07 Profilul de pe panel (link): bluepanel.bugged.ro/profile/EdeN. Sanctiuni: Nu am avut pana acum. Cateva realizari pe server/ forum: Pe server am avut realizari: R6-38 zile Taxi SF, tot Taxi SF 120 zile si 50 zile, Taxi LS 50 zile r5, si SI SF 50 zile r5. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri. De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan, pentru ca este unul dintre cele mai puternice, plus, parerea mea, este ca are niste membri de elita. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Am facut parte din nerumarate clanuri. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, n-am mai facut parte, nu imi amintesc. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, am verificat, si nu sunt pe acel BlackList. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Planuri de viitor pe server?: Planul meu de viitor pe acest server, este sa fac rank 5 200 de zile intr-o factiune. Informatii legate de viata reala: Prenume: Teodor. Varsta reala: 15 ani. Nationalitate: Sunt din Romania. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un tip glumet, imi place sa-mi fac prieteni noi, respect daca sunt respectat, imi place sa ma duc la sala, si sa ies cu prietenii mei. Ce gen de muzica asculti? Ascult trap foarte mult. Ce hobbyuri ai?: Box si Fotbalul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Nicolaescu Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiCsf Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) suferințe de când eram Taxi Edited August 12, 2016 by Spech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Mruntu Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Te cunosc de foarte mult timp, mi-ai facut o impresie buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniQue Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Desi nu te cunosc, nu am auzit sa fi cauzat probleme, iar in plus, sa nu detii sanctiuni e ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 cont vandut din cate am inteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdeN. Posted August 13, 2016 Author Share Posted August 13, 2016 cont vandut din cate am inteles. Ai inteles prost, nu este vândut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grecu99 Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Putea-i sa ii raspunzi in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topper Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Desi nu te cunosc, nu am auzit sa fi cauzat probleme, iar in plus, sa nu detii sanctiuni e ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin.x Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 suferințe de când eram Taxi Link to comment Share on other sites More sharing options...
skYwaLker Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts