.Florinn[C] Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Informaţii din viaţa reală Nume: Anghel Florin. Ce vârsta ai?: 16. Ce hobby-uri ai?: Sa ma joc SA-MP si sa ies afara cu prietenii. Ce gen de muzică asculţi?:Manele si muzica usoara. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Salut, ma numesc Anghel Florin, am frumoasa varsta de 16 ani sunt din Bucuresti, sunt un baiat de treaba cu bunul simt, tin la glume in limita bunului simt imi place sa ma joc SA-MP, sa ascult muzica sa imi fac prietenii noi si sa imi las ,,Loc de buna ziua,, pe oriunde ma duc si sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa. Informaţii SA-MP Nickname: .Florinn Level: 20. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Jail-uri, la inceput cand nu stiam cu ce ,, se mananca acest joc,,. Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/.Florinn Poză cu invitaţia : http://imgur.com/a/lQqmk Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Ultimul clan este _007. De ce l-ai părăsit?: Incepusera sa se certe. Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa ajung Lider la S.i LV sau de ce nu S.i Sf. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece este un clan bun, cu membrii de treaba cu care ai ce discuta. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Deoarece nu este un clan ca toate cele, aici se intra doar pe bza unei invitatie si unei aplicatii pe forum. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Adrian, iSilviu, CCxJack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZZvaN. Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 De incurajare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXdaniel20Xx Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 De incurajare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 De incurajare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan_gF Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) Doar in factiunea actuala ai r5. Edited August 12, 2016 by MarkyzZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyu Tzu Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 De incurajare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) Doar in factiunea actuala ai r5. VOT ANULAT, NU MAI EŞTI ÎN CLAN. Edited August 12, 2016 by Coso- Link to comment Share on other sites More sharing options...
LebroN47 Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 De incurajare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSilviu. Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 De incurajare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutzSouth Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts