kiazim Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Informaţii din viaţa reală Nume: Razvan. Ce vârsta ai?: Am varsta de 15 ani. Ce hobby-uri ai?: Pai de obicei ma joc SA:MP, in afara de asta, cant la acordeon, ies p-afara cu prietenii, ma joc fotbal cu prietenii si ma joc pe Xbox. Ce gen de muzică asculţi?: Manele. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma numesc Razvan, am 15 ani si sunt din orasul Braila. Sunt o persoana comunicativa, ma enervez repede dar imi trece la fel de repede. Imi place sa cant, sa ma joc SA:MP, sa joc fotbal, sa ma joc pe Xbox si multe alte chestii. Veti afla mai multe despre mine daca voi fi acceptat, desigur. Informaţii SA-MP Nickname: Kiazim Level: 41. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Pai am avut 2 ban-uri cred pentru C-bug/C-shot, dar mai de mult, oricum nu se va mai intampla. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Kiazim Poză cu invitaţia : http://imgur.com/a/hHd73 Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Dark Legends cu tag-ul DL., clanul lui Ender, am fost co-lider in el dar am iesit pentru a aplica in West Gangsters, mi se pare un clan extraordinar si am si multi prieteni in el. De ce l-ai părăsit?: Pentru a aplica la voi in clan. Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa ajung lider sau macar co-lider la o mafie, iar dupa helper, dar mai am de muncit mult. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Pentru ca am multi prieteni aici in clan, este un clan deosebit, nu toti au sansa de a intra aici si mi-ar place mult sa fac parte din el. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Pai, am scris la intrebarea anterioare raspunsul, ar fi acelasi raspuns. :> Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: KARiM., LebroN, Vyc, Morpheus, Kennedy., Markowitz, Radius., ziGGer, .Rar, Cyberoptics, KCATALIN, Markyzz, [kN]GeorgianX, Josh[], DizzyDross, CloNa, Farki, DiMy, G3oo, iSilviu, xXdaniel20Xx, AlexRazvy, andrei_andrei.1, Iulian, si cam atat, daca am ratat pe cineva imi cer scuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan_gF Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) Esti de treaba, cred ca meriti o sansa: Edited August 12, 2016 by MarkyzZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyu Tzu Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Esti de treaba, cred ca meriti o sansa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXdaniel20Xx Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Esti de treaba, cred ca meriti o sansa: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KARiM. Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farki Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) vad ca toti ti-au dat PRO, sa nu fiu rau. Edited August 12, 2016 by Farki.wG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olimpik. Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudiu Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) Edited August 12, 2016 by klaudiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian. Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3oo Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coso Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) Edited August 13, 2016 by Coso- Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei_andrei.11 Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) M-a obligat. <A spus ca ne cunoastem.> Edited August 12, 2016 by Andreii.wG Link to comment Share on other sites More sharing options...
LebroN47 Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KARiM. Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Acceptat, T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts