Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends- BlacksWar- R5 SFPD - R5 SF Paramedic - R5 - Taxi SF - R5 LVPD - Rank 2 actual SFPD

SenzoDEW
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: BlacksWar
Level: 28
Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu, am ip dinamic.

Ore jucate: 1154
Poza cu invitatia: 
http://imgur.com/a/lOIKY
Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/BlacksWar
Sanctiuni: Am primit mute pentru limbaj vulgar si niste kick-uri pentru free-chat pe /d, 4 kick-uri am avut.
Cateva realizari pe server/ forum: Pentru mine, prietenii sunt ca o realizare, insa am avut si un fh decent.
Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO.
De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan cu membrii de treaba, seriosi, care stiu sa trateze un lucru cu seriozitate.
Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Nu cred ca am mai fost in vreun clan serios, cum este acesta.
Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu am mai avut ocazia de a face parte din acest clan minunat, insa mi-ar face o placere sa fac parte din acest clan.
Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat si nu sunt.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: SWAT, SkyRemz, Illusion, UniQue, NeGATIWE.
Planuri de viitor pe server?: Rank 5 in LVPD, rank 5 in NG si dupa vedem.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Alex.
Varsta reala: 14, in decembrie pe 28, fac 15.
Nationalitate: Romania.
Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt un baiat serios (atunci cand este cazul), glumet, de treaba, prietenos si pot spune ca sunt enervant cateodata.
Ce gen de muzica asculti? Orice, chiar si populara, doar la ocazii.
Ce hobbyuri ai?: Sport-ul si jucatul pe PC.

Edited by BlacksWar Official

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.