MiHaiCR7 Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Nick: MiHaiCR7Tip(avatar/semnătură/logo): Logo.Stock(obligatoriu): Nu am idee, vreau sa ma surprindeti voi.Text: Eagles - Discutii intre membrii clanului Eagles - Recrutari Eagles - Regulament & Informatii Eagles - Zona grafica Eagles - Membrii clanului Detalii: Aceste logo-uri sa fie pentru fiecare topic in parte, vreau ca pentru fiecare logo sa fie folosit un vultur.Detalii despre text: Nu am o preferinta anume, cine se pricepe sa ma ajute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raphahelll Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hutchinson Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) @, pentru modificări, pm, Edited August 12, 2016 by Grey 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiHaiCR7 Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 @, pentru modificări, pm, Ti-am lasat PM, poti sa te uiti acolo, mersi, ti-am dat si +1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts