Hanea Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Salut. Tocmai ce mi-am luat prima mea masina. Deja am gasit un bug! Daca puteti sa ma ajutati v-as multumi din suflet! BUG--> https://www.youtube.com/watch?v=NKh8KUkmReA&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
TysoNN RETIRED Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 @@Hanea Nu este un bug de la sistem sau altceva, este un bug vizual de la tine. Daca mai intampini astfel de buguri vizuale se rezolva daca dai un relog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanea Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 @@Hanea Nu este un bug de la sistem sau altceva, este un bug vizual de la tine. Daca mai intampini astfel de buguri vizuale se rezolva daca dai un relog. Daca dau relog ma da la spawn si iar trebuie sa fac job-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TysoNN RETIRED Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) @@Hanea Da, dar doar asa poti scapa de bugul vizual. Edited August 12, 2016 by TysoNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberNeticK Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Este un bug vizual pe care doar tu il vezi. De ex. in acel timp cand tu nu ai vazut masina respectiva cei din jurul tau o puteau vedea. Nu putem repara acest bug daca nu este de la server, incearca cu un relog, alta solutie nu este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenR0 Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 @@Hanea, Este un bug vizual, pe care doar tu il vezi, ceilalti jucatori iti vad masina acolo, poate fi si de la modurile tale pe care le ai, ca si eu mai patesc asa cateodata, iti recomand un relog, iar totul se va rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosovoy Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Nu este un bug ce are legatura cu serverul. Nu poate fi rezolvat in vreun fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts