Jump to content

Portofoliu DrumnN.

EMyCernaT
 Share

Recommended Posts

Mai ai de lucrat, uite cateva sfaturi care cred ca te vor ajuta.

1. Mai ai de lucrat la blur & text. Descarcati cat mai multe font-uri ! Click.

2. Salveaza lucrarile cu extensia '.png'. pentru o calitate cat mai buna.

3. Cand tragi de colturi la resize tine apasat tasta shift, la text sta bine drop shadow : size si distance pe 1.

4. Pentru text-ul secundar 'bugged' iti recomand sa folosesti urmatoarele fonturi > 'wendy' 10 px, '04b03' 8 px, 'visitors' 8-10 px', lasi pe 'None' fara alt efect, fara Soft Lights / Overlay.

P.S > Voi mai reveni la tine in portofoliu sa vad cat ai progresat, iti urez succes!

Pentru inceput mai ai nevoie de niste fonturi, care nu le dau aici pentru ca da.

Resurse, bineinteles pe care ti le voi da si un tutorial blur.

La redimensionare este bine.

Am font uri, am nev. de blur. Merci.

New creations : QdEMDCP.png 

RNrgcs6.gif V0iHaGa.gif TGq6kEB.gif iQi28SD.gif

bq0RZCQ.gif BOKPStB.png 4wW9oVV.gif 

Edited by DrumnN.

Creatii noi => cEyfZgH.png

pRWoaIJ.png

Si ce-ai facut aici inafara sa modifici un text? Bannerul il gasesti gratuit cu tot cu psd pe internet....

In loc sa furi creatii si sa zici ca sunt ale tale mai bine ai invata sa redimensionezi o imagine corect, tine shift apasat cand dai resize.

Edited by iNvidie

Si ce-ai facut aici inafara sa modific un text? Bannerul il gasesti gratuit cu tot cu psd pe internet....

In loc sa furi creatii si sa zici ca sunt ale tale mai bine ai invata sa redimensionezi o imagine corect, tine shift apasat cand dai resize.

k

• Decath locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.