Jump to content

[APLICATIE 007] - ValiDvs - Respins

ValiDvs
 Share

Recommended Posts

Nickname pe server: ValiDvs

Varsta reala: 26

Link catre profilul de pe panel: http://bluepanel.bug...profile/ValiDvs

O scurta caracterizare (minim 15 cuvinte): Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotional. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Desi ma supar uneori repede, iert usor, nu stau mult suparat.Seriozitatea ma defineste, sunt un baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor.

Membrii cu care te intelegi bine in clan:  Ma inteleg bine cu majoritatea membrilor.

Ai verificat daca nu te afli pe Black List-ul clanului?:  Da.

Alte precizari: Multa Bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.