Hakker Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Serverul pe care joci: Orange Bugged De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Deoarece acel vecin juca pe aceasta comunitate si am zis sa ma apuc. Cum ai aflat de bugged.ro?: Am aflat de comunitatea bugged de la un vecin. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Toate erau servere-fantoma. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Paramedic deoarece este factiunea mea de suflet. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am varsta de 15 ani si locuiesc in orasul Giurgiu,judetul Giurgiu. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev in clasa a 9-a. Care este serialul tau preferat?: Rakudai Kishi no cavalry. Ce alte jocuri joci?: CS:GO,Terraria,League of Legends si bine-nteles SA:MP Ai altceva de adaugat?: Nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Welcome! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts