CruFFiX Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname: kNuuu.. Level: 38. 80/116 rp. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu, am conturile mele, nu imi trb si ale celorlalti. Ore jucate: 1090 Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/2qXbN Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/kNuuu.. Sanctiuni: Un Jail, si inainte sa il am eu contul, ca nu a fost al meu de prima data: un ban 3/3 fw asa mi-a zis acel baiat de la care am luat contul. Cateva realizari pe server/ forum: Realizare pe forum : Premium Cont , iar pe server faptul ca mi sa dat o sansa in clanul TL. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Counter Strike Global Offensive. De ce vrei sa intri in clan: Vreau sa intru in clan deoarece este un clan cu calitate mare, cu membri activi, iar eu chiar daca nu am ce au siceilalti adica FH cu rank 4 - 5 + sau helper / admin vreau sa fac si eu parte din acest clan. Fiecare in aceasta viata trebuie sa aibe o sansa. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea?: Nu voi sta sa le inumar pe toate, voi da cateva exemple in care am fost rank 6: ZEW -rank 6, Mc. - rank 6, BAWS -rank 6, VT - rank 6 , Sir. - rank 6, z0r - rank 6, THE - rank 5, King.. - rank 3, iar pe contul CruFFiX am clan propriu ( .A. ) rank 7. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte din acest clan, si de aceea vreau o sansa sa va arat ce fel de persoana sunt cu adevarat, nu cum zic altii codat infect / tepar etc. Eu in viata mea nu am tepuit pe nimeni, mai de graba mi-am luat eu tepe. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da am verificat si nu ma aflu pe Black Listul clanului, pentru ca nu am gresit fata de ceilalti membri. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: GabyXXL , Rulz, ILLUSION, Strike_One, RuNNeR, Topper, Resko, Smigal si mai sunt dar nu imi vin acum in minte. Planuri de viitor pe server?: Sa imi fac din ce in ce mai multi prieteni, sa fac un Fh cat mai decent decat acum si poate un helper. Informatii legate de viata reala: Prenume: Gabriel Varsta reala: 15 Nationalitate: Roman Descrie-te in minim 15 cuvinte:Sunt un baiat integru, cu cei sapte ani de acasa, cu simtul umorului si imi place sa glumesc dar cu cei care imi permit. Stiu ce este bunul simt, ma integrez repede intr-un colectiv si imi fac repede prieteni noi si buni. Urasc minciuna si persoanele false, de felul meu sunt un baiat serios care stie ce vrea de la viata si ce este cel mai bine pentru mine si cei din jur. Imi place sa descopar lucruri noi, persoane si multe altele. Ce gen de muzica asculti?: Toate felurile inafara de Rock si Populara. Ce hobbyuri ai?: Hobby-urile mele sunt fotbalul, handbalul, pescuitul, bascketul si ciclismul. Edited August 12, 2016 by MAKSKOV AIM Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiCsf Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 (edited) Cu FH ăsta vrei PRO? + că văd de 2 ori ban şi abuz de funcţie. Edited August 12, 2016 by Spech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Mruntu Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 FH naspa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Nicolaescu Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 FH terminat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 FH-ul tau lasa de dorit, se pare ca ai si sanctiuni pe cont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniQue Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Destul de putine ore jucate pentru acel level si ai si contul cumparat/primit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grecu99 Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 (edited) Edited August 13, 2016 by GrecuTL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLUSiON. Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 scz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERfane Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Destul de putine ore jucate pentru acel level si ai si contul cumparat/primit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoro. Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Contra..votez de pe telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topper Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Cu FH ăsta vrei PRO? + că văd de 2 ori ban şi abuz de funcţie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin.x Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skYwaLker Posted August 16, 2016 Share Posted August 16, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts