Jump to content

Bug "freeze"

NemesisBK
 Share

Recommended Posts

Buna ziua! Azi dimineata, in timp ce fugeam de politie in urma unui rob, a aparut o problema care cred ca a fost bug sau interventia unui admin. Politistul in cauza mi-a spart rotile de la nrg si cum mai aveam 50 metri pana la al doilea checkpoint am zis sa alerg ca oricum nu ma putea ucide singur. Problema este ca am primit un freeze pe care nu mi-l pot explica si sper sa vina cineva cu aceasta explicatie, sa inteleg si eu. 

O sa atasez mai jos un video din care se vede clar ca in primele secunde eram blocat fara posibilitatea de a face orice miscare sau de a mi se scade viata. Nu a fost tazer pentru ca nu a aparut pe chat textul iar politistul era foarte departe de mine in momentul acela. Dupa ce se termina freezul se observa clar ca viata imi scade mult in urma acelor pumni pe care ii da politistul initial. 

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Sx4vflAIujA&feature=youtu.be

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.