L.S.D. Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Informaţii din viaţa reală Nume:Vlad. Ce vârsta ai?:17 ani. Ce hobby-uri ai?:Sa ma joc la PC, sa dau la peste, sa ma plimb cu bicicleta. Ce gen de muzică asculţi?:Orice gen Descrie-te în minim 25 de cuvinte:Ma numesc Vlad, sunt din Braila si am 17 ani. Sunt o fire ambitioasa, respectuoasa cu cei 7 ani de acasa, imi place sa-mi fac prieteni noi pe zi ce trece deoarece sunt comunicativ si descurcaret, imi plac oamenii sinceri si care stiu sa vorbeasca frumos si educat. Nu-mi plac persoanele care jignesc aiurea, fara a stii cu exactitate ceea ce se intampla. Informaţii SA-MP Nickname:L.S.D. Level:40. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc):Jail-uri cand aveam level mai mic. Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/L.S.D. Poză cu invitaţia :http://imgur.com/a/4RYXX Care este ultimul clan din care ai făcut parte?:Phalanx-PHX. De ce l-ai părăsit?:Erau foarte putini membrii si nu se vorbea deloc, era plictiseala mare. Ce planuri de viitor ai pe server?:Sa ajung cu o functie. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?:Deoarece cunosc majoritatea membrilor din el si sunt de treaba. De ce vrei să faci parte din acest clan?:Pentru ca aici nu e plictiseala ca in alte clanuri, imi place atmosfera, cunosc foarte multi membrii cu care ma impac foarte bine si ma simt bine in compania lor. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:KARiM, Kiazim, Evans, CloNa, xXdaniel20Xx, VeNoMM_, Wallance si multi altii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXdaniel20Xx Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudiu Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyu Tzu Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrenKK Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LebroN47 Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farki Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morpheus. Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 mi-ai arătat că te poți schimba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestd Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutzSouth Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts