Sycer. Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Informaţii din viaţa reală Nume: Andrei Ce vârsta ai?: Fac 15 peste 4 luni. Ce hobby-uri ai?: Sportul. Ce gen de muzică asculţi?: Orice. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Sunt un baiat de treaba, sociabil, prietenos si de caterinca. Multi din clan ma cunosc foarte bine. Informaţii SA-MP Nickname: Sycer Level: 30. Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Warn acum 2 luni pentru /q la somatii. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bug...o/profile/Sycer Poză cu invitaţia : http://imgur.com/a/fO3DQ Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Phalanx (PHX.), am dat /qc deoarece am vrut sa intru aici. De ce l-ai părăsit?: Am vrut sa intru in .wG Ce planuri de viitor ai pe server?: Un FH mai stralucit si o aplicatie la helper. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece imi place foarte mult tag-ul, dar si pentru ca aici am multi prieteni. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Am scris mai sus. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: CCXJack, Merry, kcatalin, Oxlade, xxdaniel, venomm_, Clona, Farki, Morpheus, Wallance, Olimpik, Harris, bestd@y. Drinkvodka, student, karim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 De treabă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudiu Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 (edited) Aha, deci cu mine nu te cunosti bine... Vorbim noi pe samp. Edited August 13, 2016 by klaudiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyu Tzu Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 (edited) PRO. St Edited August 13, 2016 by Oxlade.wG Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXdaniel20Xx Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Colega. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrenKK Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Colega. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
farki Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 la nab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morpheus. Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 să nu zici că-s de ăla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestd Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 De treabă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutzSouth Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 , nu am uitat cand ma injurai cand pierdusem liderul si inca ai un comportament extrem de aiurea, sufereai ca la 14 ani am lider si ca tu nu ai nimic si ca ai aceeasi varsta, alta data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts