Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - AsL - Rank 5 School Instructors LV.

A S L
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: AsL

Level: 25

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu, nu mai joaca nimeni cu IP-ul meu.

Ore jucate: 833

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/qNUIl

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/AsL

Sanctiuni: DM, pe cand eram incepator.

Cateva realizari pe server/ forum: Realizarea mea cea mai mare a fost sa ating 170 days in S.I LV.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc uneori Metin2.

De ce vrei sa intri in clan: Pentru ca este un clan cu mult bun simt.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Ultima data am facut parte din DL.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Pentru ca erau numai playeri de lvl 10 si faceau mult spam.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nila, GRECU.

Planuri de viitor pe server? Sa detin functia de lider.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Silviu.

Varsta reala: Am varsta de 15 ani.

Nationalitate: Roman

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt o persoana amuzanta dar si foarte serioasa atunci cand este cazul. Am spirit de echipa si imi place sa ma gandesc la viitor rezolvandu-mi toate problemele din timp. Sunt respectuos si imi place sa incerc mereu lucruri noi. Sunt un baiat simplu cu cei 7 ani de acasa si cu capul pe umeri. Imi place sa-mi fac treaba ca la carte si niciodata nu las un lucru neterminat. De asemena, imi place sa creez o atmosfera placuta in jurul meu si sa glumesc foarte mult, bineinteles, in limita bunului simt.

Ce gen de muzica asculti? Dance si manele.

Ce hobbyuri ai? Hobby-ul meu principal este fotbalul.

Edited by AsL Bugged

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.