Paul Florian Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Nume: Ce vârsta ai?: 15 ani Ce hobby-uri ai?: Pescuitul, fotbalul si iesitul cu prietenii. Ce gen de muzică asculţi?: Orice muzica. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma numesc Paul, am 15 ani si sunt din orasul Bals, jud. Olt, sunt nascut pe data de 29 ianuarie 2001. I n timpul liber imi place sa pescuiesc, joc fotbal sau sa ies cu prietenii. Informaţii SA-MP Nickname: PauL. Level: 43 Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Da, am avut ban pentru teleport-hack. Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/PauL. Poză cu invitaţia : http://imgur.com/a/p4Td7 Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: AIM Family. De ce l-ai părăsit?: Pentru a intra in West Gangsters Ce planuri de viitor ai pe server?: Planurile mele sunt sa fac cat mai multe zile in factiunea Grove Street si poate sa iau leader la aceasta. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Pentru ca imi place foarte mult, doream de mult timp sa intru in el dar faction's history nu ma ajuta. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Cum am zis mai sus, imi place foarte mult si vreau sa-mi fac noi prieteni. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Cel mai bine ma inteleg cu Farki, KARiM, StuDenT, G3oo si DiMY. Nume: Ce vârsta ai?: Ce hobby-uri ai?: Ce gen de muzică asculţi?: Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Informaţii SA-MP Nickname: Level: Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Profilul de pe panel (link): Poză cu invitaţia : Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: De ce l-ai părăsit?: Ce planuri de viitor ai pe server?: De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: De ce vrei să faci parte din acest clan?: Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morpheus. Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 (edited) te-am crezut ok, până să trișezi la war-uri, repede ați mers cu gura la kosovoy că fac bug cu /spawnchange, ok, se-ntoarce roata aa și apropo n-ai completat mai bine de jumătate de aplicație Edited August 13, 2016 by Morpheus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farki Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 de incurajare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venomm Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Nu ai cerintele necesare pentru a intrat in clan. Cam fail cu aplicatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXdaniel20Xx Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Aplicatie facuta in bataie de joc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudiu Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 (edited) Ce-i cu aplicatia asta? Macar de ii dadeai edit.... + ca nu ai inca un rank 5. Edited August 13, 2016 by klaudiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutzSouth Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts