Jump to content

Aplicatie - West Gangsters - PauL. - 2261 ore jucate si level 43, rank 4 si tester - incurand rank 5. [RESPINS]

Paul Florian
 Share

Recommended Posts

Nume:

Ce vârsta ai?:  15 ani

Ce hobby-uri ai?: Pescuitul, fotbalul si iesitul cu prietenii.

Ce gen de muzică asculţi?: Orice muzica.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma numesc Paul, am 15 ani si sunt din orasul Bals, jud. Olt, sunt nascut pe data de 29 ianuarie 2001. I n timpul liber imi place sa pescuiesc, joc fotbal sau sa ies cu prietenii.

Informaţii SA-MP

Nickname: PauL.

Level: 43 

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Da, am avut ban pentru teleport-hack.

Profilul de pe panel (link)http://bluepanel.bugged.ro/profile/PauL.

Poză cu invitaţia http://imgur.com/a/p4Td7

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: AIM Family.

De ce l-ai părăsit?:  Pentru a intra in West Gangsters

Ce planuri de viitor ai pe server?: Planurile mele sunt sa fac cat mai multe zile in factiunea Grove Street si poate sa iau leader la aceasta.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Pentru ca imi place foarte mult, doream de mult timp sa intru in el dar faction's history nu ma ajuta.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Cum am zis mai sus, imi place foarte mult si vreau sa-mi fac noi prieteni.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Cel mai bine ma inteleg cu Farki, KARiM, StuDenT, G3oo si DiMY.

Nume:

Ce vârsta ai?:

Ce hobby-uri ai?:

Ce gen de muzică asculţi?:

Descrie-te în minim 25 de cuvinte:

Informaţii SA-MP

Nickname:

Level:

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc):

Profilul de pe panel (link):

Poză cu invitaţia :

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?:

De ce l-ai părăsit?:

Ce planuri de viitor ai pe server?:

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?:

De ce vrei să faci parte din acest clan?:

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:

SXaBNj7.png

te-am crezut ok, până să trișezi la war-uri, repede ați mers cu gura la kosovoy că fac bug cu /spawnchange, ok, se-ntoarce roata

aa și apropo n-ai completat mai bine de jumătate de aplicație

Edited by Morpheus.

HHMlpMi.png

Nu ai cerintele necesare pentru a intrat in clan.

Cam fail cu aplicatia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.